Kraj prazničnog vikenda: Šta Novosađane očekuje ovog prolećnog utorka?

Došao je kraj uskršnjim praznicima i polako se svi Novosađani vraćaju u stari tempo života, a sa njim i naš grad.
Kraj prazničnog vikenda: Šta Novosađane očekuje ovog prolećnog utorka?
Foto: 021.rs

I dalje se očekuje oblačno vreme, ali ne više toliko hladno kao što je znalo da bude.

Mi smo i ove nedelje sa vama i donosimo sve najvažnije i najzanimljivije informacije koje vas očekuju u narednom danu. Da počnemo sa prognozom... 

Vreme
 
Nakon oblačnog ponedeljka, stižu nam podjednako oblačni dani, uz moguće pljuskove. U utorak u Novom Sadu najniža temperatura 9°C. Do kraja dana očekuje nas 17°C, uz najavu pljuskova s grmljavinom.
 
Blago smanjenje tegoba mogu osetiti hronični bolesnici, ali se oprez ipak savetuje osobama sa srčanim problemima i astmatičarima. Reumatski bolovi i depresija su mogući kod meteoropata.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Režim saobraćaja na delu auto-puta, deonica petlja Sirig - petlja Novi Sad jug, biće izmenjen do 25. aprila. U periodu od 7 do 16 časova kosiće se trava u srednjem pojasu, u smeru Sirig - Beška, a na kojim tačno deonicama pogledajte OVDE.
 
Saobraćaj u Ulici Vuka Karadžića na Čeneju, od međunarodnog puta do ulice Relje Savića, biće izmenjeni do 20. aprila zbog popravke kolovoza. To će važiti i za autobusku liniju GSP-a broj 35, a kako će se kretati detaljnije pogledajte OVDE.
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice i Čeneja neće imati struje. U Novom Sadu će bez struje od 8 do 11 časova biti Cara Uroša 2-12, 3-13, a za ostale ulice i mesta opširnije pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Izložba "Putevima predaka" otvara se u 19 časova u Arhivu Vojvodine. Organizuje je udruženje "Srpski krajevi", a slike su nastale na likovnom saboru "Putevima predaka".
 
Autorsko veče Ištvana Farkaša "Dugohod" održaće se od 19 časova u knjižari Bulevar Books.
Predstavljanje knjige Dragoslava Simića "Vek slikan mikrofonom" održaće se od 19 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Izložba fotografija "Uspori" otvara se u 19 časova u Galeriji Forma - UPIDIV.
 
Veče stand up komedije sa temom "Priče iz detinjstva" počeće u 20.30 časova u Gerila Baru.
 
Stend up veče sa Srđanom Dinčićem održaće se od 20 časova u Domu kulture.
 
Predstava "Ko je ubio Dženis Džoplin?" igraće se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozorišta.
 
Predstava "Krznena Venera" igraće se od 20 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, dok će se na Velikoj sceni od 19.30 časova igrati "Komedija zabune" (prodaja karate putem GigsTix-a).
  • Gg

    18.04.2023 07:21
    Gg
    Sve po starom i jos gore! Cene u Marketima podignute,Nameti,Kamate,Opomene,....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.