LSV: Milica, Boško, Miloš i slični da se okanu Vojvodine, ne branite je kao što ste branili Kosovo

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručila je ekstremnim desničarima, koji su za danas najavili miting u Novom Sadu, da ni ne pomišljaju da brane Vojvodinu kao što su branili Kosovo.
LSV: Milica, Boško, Miloš i slični da se okanu Vojvodine, ne branite je kao što ste branili Kosovo
Foto: 021.rs

Kako dodaju, desničari su pozvali na skup "na kom bi da štite Vojvodinu od Vojvođana".

"Gde su takvi branili Srbe, tamo Srba više nema. Politika "dobrovoljnih davalaca tuđe krvi" oterala je Kosovo iz Srbije, a sada im treba Vojvodina za njihova zapevanja. Vojvodina nije i ne sme biti poligon za lečenje desničarskih frustracija zbog izgubljenog Kosova", navodi LSV.
Kako napominju, neće im dozvoliti da proizvedu nemir u Vojvodini.
 
"Ekstremni desničari jedino što znaju jeste da pale vatru, a posle ih slabo interesuje da li je od te vatre neko stradao. Politika koja će i danas biti prisutna na ulicama Novog Sada u smrt je odvela desetine hiljada ljudi, uništila milione života, a državu pretvorila u prah i pepeo. Pozivamo Novosađanke i Novosađane da iskoriste današnji dan na mnogo mudriji način od šetnje za politiku koja zagovara ideologiju krvi i tla", dodaju u Ligi.
 
Poručuju "Milici, Bošku, Milošu i sličnima da se okanu Vojvodine i ne brane je kao što su branili Kosovo".
 
Podsetimo, grupa desničarskih stranaka i pokreta organizovaće danas, 22. aprila u 18 sati na Pozorišnom trgu "nacionalno okupljanje i "novosadski svenarodni bunt".
  • Aga agatoni akademik

    23.04.2023 10:43
    Kad
    Se slažem sa lsv u pravu su
  • Милан

    22.04.2023 15:06
    Опет се огласили ови комуналци. Прошло је ваше време.
  • Zoro

    22.04.2023 14:39
    LSV napada potencijalne koalicione partnere, tako su napadali SNS pa su bili u koaliciji punih šest godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti