"Sumrak saga" u Limanskom parku: Javno osvetljenje ne funkcioniše, "Stan" radi na otklanjanju kvara

Limanski park noću ponovo nema funkcionalno javno osvetljenje, a iz JKP "Stan" kažu da ispituju podzemne instalacije kako bi pronašli mesto kvara.
"Sumrak saga" u Limanskom parku: Javno osvetljenje ne funkcioniše, "Stan" radi na otklanjanju kvara
Foto: 021.rs
Novosađanka koja se obratila redakciji 021.rs navodi da nije primetila da su nadležni reagovali na prijave problema.

"Limanski park je u potpunom mraku duže od tri meseca, a na prijave iz JKP 'Stan' nisu reagovali", napisala je ona.

Kako kažu iz ovog preduzeća za 021.rs, u prethodna dva meseca su više puta radili na podzemnim kablovima u parku.
 
"Nakon tih intervencija je javno osvetljenje bilo u funkciji. Trenutno je u toku ispitivanje podzemnih instalacija i pronalaženje mesta novog kvara, koji se javio prošle nedelje, i u najkraćem mogućem roku kvar će biti otklonjen", navode.
 
Naglašavaju da im je ovaj problem najviši prioritet i radi na otklanjanju kvara do kraja nedelje.
  • Svesna

    27.04.2023 14:42
    Celi kvartovi bez rasvete!?
    Ulice Grbavice su u ponedeljak i utorak bile u totalnom mraku, jer javne rasvete nije bilo u Antona Čehova, Ljermontovoj, Doža Đerđa, Puškinovoj, Miše Dimitrijevića, Tolstojevoj, Gogoljevoj... Druge večeri (25.04) totalnog mraka, zvala sam "Stan" i javio se samo portir (u firmi koja se reklamira da je 24h dnevno na dispoziciji zbog kvarova), koji pojma nije imao o čemu se radi, ali me je posavetovao da zovem "sutra"... Juče, 26.04. pre podne pozovem "Stan" i... naravno: "Poslovođa nije tu...", "Ko kaže da je mrak...", da bi sagovornica (zadužena NI ZA ŠTA) slučajno odala da su već imali pritužbe građana zbog tog mraka!!!! Sinoć, 26.04. ulična rasveta na Grbavici je "proradila", konačno. A o tome da je čitava prva stambena zona Novog Sada bila više od 48 sati potpuno bez ulične rasvete - nikakvog javnog obaveštenja ili obrazloženja, a, naravno, ni izvinjenja iz "Stana".
  • Nemanja

    27.04.2023 11:01
    "Stan radi na otklnjanju kvara" - evo svima am je odmah laknulo, ali malo sutra. Prošle jeseni sam zatekao njihove parazite kako opravljaju osvetljenje na istom mestu tako što su uterali auto u park, parkirali se pored bandere i lik na suvozačkom mestu izvukao žice sebi u krilo i prčka po njima. Veće su šanse da će se park spontano zapaliti i osvetliti na taj način nego da ovi nešto poprave kako treba.
  • savche

    27.04.2023 08:30
    Mrak
    Kakva gradska vlast, takva i državna - totalni mrak!
    Pa ne umete ni sijalice da montirate da svetle.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti