Poslednji aprilski četvrtak u Novom Sadu: Malo hladnije, mnogo dešavanja

Poslednji aprilski četvrtak pred Novosađanima donosi nešto hladnije vreme nego prethodnih dana, ali nas i priprema za lepše dane.
Poslednji aprilski četvrtak u Novom Sadu: Malo hladnije, mnogo dešavanja
Foto: 021.rs
Ukoliko slušate naš Radio 021, pre podne možete osvojiti po dve ulaznice za nastup benda Artan Lili koji će svirati u Domu kulture u petak, 28. aprila. Naš i vaš voditelj programa Cope ima dva puta po dve ulaznice, pa se naoštrite i pratite program na 92,2 MHz ili preko LINKA.
Vreme
 
U četvrtak će temperatura biti od tri do 15 stepeni, biće umereno oblačno, uz dosta sunčanih intervala. Vetar slab i umeren, severozapadni. 
 
Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološke prilike mogu imati povolјan uticaj. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.
Trebalo bi da znate i...
 
Ulica Laze Nančića u Novom Sadu neće imati vode zbog radova od 8 di 16 časova. Postoji mogućnost da, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže bude produžena i proširena. 
 
Delovi Novog Sada, Sremske Kamenice, Beočina, Dumbova i Sremskih Karlovaca neće imati struje. U Novom Sadu će pd 8.30 do 10 časova biti Bulevar cara Lazara 7, 7A, 7B, Fruškogorska 4-6, M. Stojadinović Srpkinje 2-6, Blagoja Parovića 1-3, Prokredit banka, garaža i poslovni prostor, a za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Novo izdanje Language cluba održaće se u Radio kafeu u Svetozara Miletića 45. Druženje počinje u 20 časova, a ulaz je slobodan.
 
Benefit koncert za troškove radnih prava personalnih asistentkinja i asistenata osoba sa invaliditetom održaće se u novosadskom klubu "Rebel Relic" u 19 časova, a sviraju bendovi Non Grata, Happy Hippy, Norveška šuma i Negde između.
 
Putopisno-dokumentarno predavanje Monike Maširević "Namaste, Indijo!" održaće se u 19 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Autorsko vođenje kroz izložbu "Olga Jevrić - kompozicija i struktura" održaće se u 18 časova u Muzeju savremene umetnosti Vojvodine. Zainteresovane će kroz izložbu voditi Dejan Vučetić, viši kustos i jedan od autora izložbe.
 
Stručno vođenje kroz izložbu "Vajar Sreten Stojanović i prostori taktilnosti" održaće se u 19 časova u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
 
Izložba Filipa Ristića "Katarza" biće otvorena u 19 časova u Galeriji KC "Mladost" u Futogu. Od 18 časova će se prikazivati animirani film "Marmadjuk: Buntovnik na četiri noge" u KC "Mladost", dok će se od 20 časova prikazivati film "Praznik rada".
 
Promocija knjige Nikole Borića "Život u šumi" održaće se u 18 časova u Kulturnoj stanici Eđšeg.
 
Interaktivno predavanje "Dozvola za granice u poslovnom okruženju" održaće se u 18 časova u Zenitu.
 
Monodrama Marije Medenice "Neodustajanje" igraće se od 20.30 časova na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
Radionica "Organizacija civilnog društva između partija, vlasti i lokalnih zajednica" održaće se od 18 časova u prostorijama Grupe za konceptualnu politiku.
 
Projekcija dokumentarnog filma "Majke revolucije" i razgovor sa aktivistkinjom grupe "Žene u crnom" Stašom Zajović održaće se od 18 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Predavanje iz ciklusa "Svet giditalne umetnosti" održaće se od 14 časova u Američkom kutku, a tema će biti video umetnosti Melise Fevr iz Nemačke.
 
Predstavljanje lokalnog institucionalnog barometra "Koliko je efektivan rad Sigurne kuće Novi Sad" održaće se u 18 časova u Omladinskom savezu udruženja OPENS.
 
Promocija književnog stvaralaštva Predraga Markovića počeće u 19 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti