Novosadska policija podseća: Stiže period pojačane izrade pasoša, evo kako rade šalteri

Novosadska policija je, s obzirom na predstojeći period povećanog interesovanja za izradu putnih isprava, ali i drugih ličnih dokumenata, podsetila koje je radno vreme šalter sala u Novom Sadu.
Novosadska policija podseća: Stiže period pojačane izrade pasoša, evo kako rade šalteri
Foto: 021.rs
Policijska uprava u Novom Sadu podseća građane da je radno vreme svih šalter sala u Novom Sadu, radnim danima, od 7 do 20 časova, a u ostalim opštinama Južnobačkog okruga od 7 do 15 časova.
U Novom Sadu, subotom su otvorene šalter sale na Bulevaru kralja Petra Prvog 11 i na Bulevaru oslobođenja 143, u intervalu od 7.30 do 15.30 časova. 
Građani Južnobačkog okruga mogu da zakažu termine za izradu ličnih karata i putnih isprava u Novom Sadu, Vrbasu, Bečeju i Bačkoj Palanci i preko portala eUprava.
 
"Takođe, podsećamo građane da zahteve za izradu ličnih dokumenata mogu podneti u objektima Ministarstva unutrašnjih poslova, u bilo kojoj od 11 opština Južnobačkog okruga i Novom Sadu, nezavisno od mesta svog prebivališta", kažu u novosadskoj policiji.
  • Jelena

    27.04.2023 17:27
    Pasoš
    @S

    Ako platite preko sajta eUprave, na kom se generiše uplatnica, njima bude u sistemu ta uplata, ne treba da donosite nikakvu dodatnu uplatnicu.
  • Uh

    27.04.2023 17:08
    Mmmmm žene u sandalama, jedva čekam...
  • S.

    27.04.2023 15:19
    Na sajtu MUP-a stoji da je za izradu pasosa potrebn stari pasos (ako postoji), licna karta i uplatnica generisana preko eUprave.
    Na sajtu eUprave se moze generisati i pise da se moze platiti online/preko racuna.
    Ono sto nije jasno (mozda neko ima iskustvo pa prokomentarise) je da li je u slucaju online/eBanking placanja potrebna uopste uplatnica koja ionako nema nikakav pecat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti