Topao vikend pred Novosađanima - ali pre toga pljuskovi

Četvrtak će u Novom Sadu biti tmuran, uz pljuskove.
Topao vikend pred Novosađanima - ali pre toga pljuskovi
Foto: 021.rs
Krajem dana i u toku noći delimično razvedravanje. Duvaće slab i umeren, severni vetar. Najniža temperatura biće 11, a najviša 19 stepeni. 
Petak suv, uz više sunca i topliji. Temperatura od 9 do 22 stepena. 
U subotu i nedelju suvo i veoma toplo, uz maksimalnih 24 i 25 stepeni.
 
U ponedeljak je ponovo moguća slabija kiša, a temperatura će biti od 12 do 24 stepeni. Od nedelje posle podne do utorka ujutru će duvati košava. Nastavak promenljivog vremena očekuje se i u drugoj sedmici maja.
 
Biometeorološka prognoza za četvrtak, 4. maj:
 
Pobolјšanje biometeoroloških prilika će pogodovati hronično obolelim osobama, ali su uobičajene tegobe moguće kod astmatičara, srčanih i psihotičnih bolesnika. Očekivane su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti