U Novom Sadu zakazana sednica Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u školama

Popodnevna nastava u školama u Novom Sadu je u toku i danas funkcioniše po planu i programu, potvrdila je za 021.rs Članica gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić.
U Novom Sadu zakazana sednica Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u školama
Foto: 021.rs
Dodala je da je za petak zakazana sednica Koordinacionog tela za borbu protiv nasilja u osnovnim i srednjim školama, kada će se znati više detalja.

Ministar prosvete Branko Ružić rekao je na vanrednoj konferenciji za medije danas da će popodnevna nastava biti obustavljena u beogradskim školama zbog tragičnog događaja.

Takođe, Ružić je izjavio da će nastava u svim školama od sutra otpočinjati minutom ćutanja.
 
Vlada Srbije donela je odluku o trodnevnoj žalosti na čitavoj teritoriji Republike Srbije, počevši od petka zaključno sa nedeljom. 
 
Osmoro đaka i radnik obezbeđenja ubijeni su jutros u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a osumnjičeni je đak te škole. Ranjeno je šestoro dece i jedna nastavnica i oni su trenutno zbrinuti u Tiršovoj i Urgentnom centru.
  • Ja

    04.05.2023 09:53
    I ja sam trenutno u procesu tužbe za psihičko zlostavljanje od strane učenika i koleginice.
    Takođe sam u situaciji gde direktor sve zataškava da se ne naruši reputacija škole. UŽAS
  • !!!

    03.05.2023 23:08
    ????
    A kad je nedavno osvanuo snimak sa ekskurzije učenika četvrtog razreda gde slušaju Baju i ostale ne primerene pesme, bilo je onih koji su zdušno branili njihov muzički ukus i govorili "pustite decu da se zabavljaju". E odatle sve počinje.
  • Ахм...

    03.05.2023 19:50
    Да,како да не...сада се сетили
    Када је моје дете претрпело насиље у школи од дечака који малтретира сву децу (син учитељице из друге школе и директора у једној приватној фирми) именована се и није баш трудила да реши проблем...већ да све релативизује и прикрије...јер тата понекад донира новац школи....зато се и дешавају овакве ужасне ствари....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti