Odložen "Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku

Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku, koji je planiran za utorak 9. maja u 10h je odložen.
Odložen "Dan otvorenih vrata" u Naučno-tehnološkom parku
Foto: 021.rs
O novom datumu početka realizacije programa javnost će blagovremeno biti obaveštena.
 
Na "Danu otvorenih vrata" studentima će se u holu i amfiteatru predstaviti vodeće tehnološko-razvojne kompanije, članice NTP.

Studentima će se pružiti prilika da direktno od kompanija saznaju za mogućnosti dobijanja stipendija, obavljanja stručne prakse ili zaposlenja. Isto tako, studenti će imati jedinstvenu priliku da se neposredno kod predstavnika firmi raspitaju o samim uslovima rada u svakoj kompaniji, dok će neke od članica omogućiti zainteresovanima da obiđu njihove prostorije u Parku.

Pored kompanija posetioci će imati priliku da se na "Startup corneru" upoznaju sa radom startapa koji posluju u okviru NTP, kao i sa mogućnostima za studente koje nudi kancelarija EU info point Novi Sad.
 
Kompanije koje će se ove godine predstaviti studentima su "Schneider Electric", "Novelic", "Plassido", "INIT technologies", "3Lateral", "Syrmia", "Norma Grupa LLC", "Continental Automotive Serbia" i "ZF Serbia".
 
Dan otvorenih vrata je prvi u nizu događaja u okviru novog programa - "3alet" koji organizuje Naučno-tehnološki park Novi Sad, i koji će trajati od 1. maja do 31. oktobra, a ponudiće svojevrstan atraktivan sadržaj za studente, startape i kompanije iz IT sektora. 
Prošle godine ovaj događaj posetilo je više od 400 studenata.
 
Svi zainteresovani mogu da se prijave preko OVOG LINKA.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti