FOTO: U toku radovi na izgradnji turbo kružnog toka, polažu se ivičnjaci

U toku su radovi na izgradnji turbo-kružnog toka na raskrsnici Bulevara cara Lazara i Fruškogorske ulice.

Trenutni radovi podrazumevaju polaganje betonskih ivičnjaka u delu od Fruškogorske ulice, dok se na delu saobraćajnice na Bulevaru cara Lazara polažu podeoni ivičnjaci na kolovozu, navode u Gradskoj kući.

Kako pojašnjavaju, podeoni ivičnjaci služe za fizičko razdvajanje dve saobraćajne trake i onemogućuju prestrojavanje unutar samog kružnog toka.

To je i osnovna razlika između takozvanog turbo-kružnog toka u odnosu na regularne. 
 
"Pored radova na kolovozu, izvode se i radovi na humuziranju ravnih i kosih zelenih površina. Postojeća privremena izmena režima saobraćaja ostaje na snazi, a građani se mole za strpljenje i poštovanje saobraćajne signalizacije u zoni izvođenja radova, kao i da, ukoliko je moguće, koriste alternativne pravce", navodi se u saopštenju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti