Počinje rekonstrukcija vrelovoda u delu Grbavice: Detaljne izmene saobraćaja za obe faze

Novosadska toplana danas, 8. maja, počinje rekonstrukciju vrelovoda u Ulici Miše Dimitrijevića i Gogoljevoj ulici.
Počinje rekonstrukcija vrelovoda u delu Grbavice: Detaljne izmene saobraćaja za obe faze
Foto: 021.rs
Privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja, a navedeni radovi će se izvoditi u dve faze.
Faza 1
 
Tokom prve faze radova obustavlja se saobraćaj u delu raskrsnice Ulice Miše Dimitrijevića sa Gogoljevom ulicom, tako da Ulica Miše Dimitrijevića ostaje prohodna za saobraćaj.
 
Određuje se obavezan smer "desno" i "levo" u Gogoljevoj ulici iz smera Tolstojeve ulice ka Ulici Miše Dimitrijevića. Takođe, Gogoljeva ulica postaje slepa iz smera Ulice Doža Đerđa prema Ulici Miše Dimitrijevića.
 
Faza 2
 
Tokom druge faze radova obustavlja se saobraćaj u Ulici Miše Dimitrijevića od kućnog broja 9 do Gogoljeve ulice, kao i deo Ulice Miše Dimitrijevića od kućnog broja 7a do kućnog broja 9b.
 
U zoni radova biće onemogućeno parkiranje vozila.
 
Privremena izmena režima saobraćaja za prvu fazu radova, važi od 8. maja do 24. maja, a za drugu fazu od 18. maja do 30. juna.
  • Zos

    06.05.2023 11:42
    31. jun
    Kako može 31. jun?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti