Iz Gradske kuće podsećaju Novosađane: Druga rata poreza na imovinu 15. maja, kamata je 16 odsto

Druga rata poreza na imovinu za 2023. godinu dospeva na naplatu u ponedeljak, 15. maja, podsećaju iz Kabineta gradonačelnika.
Iz Gradske kuće podsećaju Novosađane: Druga rata poreza na imovinu 15. maja, kamata je 16 odsto
Foto: 021.rs
Ovaj porez se plaća kvartalno, oko 15. u mesecu, a kamata za kašnjenje je 16 odsto. 
Oni koji još nisu dobili poreska rešenja za ovu godinu, ista mogu podići u bilo kojoj pošti.
"Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata a istovremeno, takvim odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada", kažu u Gradskoj kući.
  • Lala

    09.05.2023 11:53
    Porez
    Da li je ovaj drzavni sistem vise normalan. Oporezujte mi i ono od jutros sto povukoh vodu. Turcizam nije odmakao jos janjicare da ocekujemo
  • Pu pu

    09.05.2023 11:02
    Kamate treba dici na 50% jer smatram da izvrsitelji treba da promene nove dzipove u jos novija skupa elektricna vozila i da daju primer ocuvanja zivotne sredine
  • Plaćač poreza

    09.05.2023 10:12
    Za šta građani Noxog Sada plaćaju porez? Asfalt na glavnim gradskim bulevarima i ulicama je u raspadu. Partizanska ulica kod novog nadvožnjaka, Bulevar Cara Lazara kod doma zdravlja na Limanu, Bulevar Kneza Miloša, Bulevar Oslobođenja, Maksima Gorkog od Keja. Da li je neko iz gradske uprave za saobraćaj i puteve bio nekada u nekom gradu u Sloveniji, Mađarskoj, Češkoj da vidii kako ulice treba da izgledaju i kako su obeležene?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti