FOTO: Pogledajte dokle se stiglo sa izgradnjom kružnog turbo toka kod Spensa

U okviru izgradnje kružne raskrsnice Bulevara cara Lazara i Fruškogorske, u toku je priprema tamponskog sloja pred asfaltiranje na delu Fruškogorske ulice prema kružnom toku, tj. prema bulevaru.
FOTO: Pogledajte dokle se stiglo sa izgradnjom kružnog turbo toka kod Spensa
Foto: Grad Novi Sad
Na Bulevaru cara Lazara trenutno se polažu betonski ivičnjaci, dok se u zoni kružnog toka gradi atmosferska kanalizacija. 
Zbog radova na snazi je izmena režima saobraćaja na ovoj lokaciji.
 
"Apelujemo na građane da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni izvođenja radova, kao i da koriste alternativne pravce", kažu u Gradskoj kući.
 
  • Bojan

    10.05.2023 15:00
    @Dejan
    Ne, najveći problem je maltretiranje žitelja ovog kraja zbog nepotrebnih radova, a to što gužve nisu strašne samo pokazuje koliko su ti radovi nepotrebni.
  • Ha

    09.05.2023 20:21
    Hm
    Dokle ce biti radovi višegodišnji unulici Modene??? Šta se dešava?
  • Dejan

    09.05.2023 17:56
    ccccc
    Ako ne sklonite ona studencki semafor, sve ovo je dzaba gradjeno ! Ali naj veci problem sto su silni novosadjani tu ocekivali ogromne saobracajne guzve koje se eto nisu desile,zato je i tako tiho !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti