Novi režim saobraćaja kod turbo kružnog toka: Zatvara se jedna, a otvara druga traka

U okviru izgradnje kružne raskrsnice, na delu Fruškogorske i delu Bulevara cara Lazara postavljena su oba sloja bituminiziranog nosećeg sloja i u toku je priprema za izradu završnog sloja.

Na delu Bulevara cara Lazara, od kružnog toka prema "Promenadi" trenutno se radi tamponski sloj i priprema za asfaltiranje, navode u Gradskoj kući.

U toku je i postavljanje zaštitne pešačke ograde i zaštitnih stubića na zelenim površinama.

Novi režim saobraćaja

Od utorka, 16. maja za saobraćaj se u potpunosti zatvara kolovozna traka na parnoj strani Bulevara cara Lazara, od Sutjeske ulice do "Promenade". Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u suprotnoj kolovoznoj traci. 
 
Sa Bulevara cara Lazara biće omogućeno skretanje desno u Fruškogorsku ulicu, kao i uključivanje iz Fruškogorske na bulevar, u smeru ka keju.
 
Sa Bulevara cara Lazara neće biti omogućen pristup "Promenadi", niti izlaz na ovu saobraćajnicu. Takođe, saobraćaj će biti obustavljen u Sutjeskoj ulici, na prilazu Bulevaru cara Lazara. 

Za pristup navedenim objektima građanima je na raspolaganju prilaz sa Bulevara oslobođenja (za "Promenadu") i iz Radničke ulice (za Spens).

  • :/

    16.05.2023 10:04
    -
    @9

    Zovu ga turbo zato sto se tako zove svuda u svetu.
    Ako ukucate "turbo roundabout" u pretrazivac, vidite koji rezultat cete dobiti.
  • 9

    16.05.2023 08:21
    Zašto ga zovete "turbo" ?
    Zbog brzine ili količine otimanja para ?
    Cena turbo skače .
    Kružni tok k'o i svaki kružni tok jedino što ovi
    nesposobnjakovići "rade" već 4 meseca ,a kraj se
    ne nazire barem za još toliko .
  • Miloš

    16.05.2023 07:53
    Problem:
    Dolazite iz dve trake i morate ući u jednu ako nastavljate Bul.C.Lazara u oba pravca.Kladim se u haos pa plus semafor kod SPENS-a !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti