Otvorene prijave za ovogodišnju regatu "Vode Vojvodine"

Međunarodna regata "Vode Vojvodine", 13. po redu, ove godine održava se od 21. do 30. juna, na Dunavu, Tisi i kanalima Dunav – Tisa – Dunav.

Prijave za učešće u ovoj desetodnevnoj plovidbi otvorene su do kraja maja.

Regata, kao  i svake godine, okuplja ljubitelje rekreativne plovidbe, a ove godine preći će se oko 250 kilometara na vojvođanskim plovnim putevima, sa sledećom maršrutom: Novi Sad – Titel – Zrenjanin – Žitište – Mihajlovo – Novi Bečej – Bečej – Srobran – Bački Petrovac – Sremski Karlovci – Novi Sad.

Regata je otvorena za sve koji su željni avature sa društvom ili porodicom, a za prijavu je neophodno posedovanje registrovanog plovnog vozila i važeće plovidbene dozvole.
 
Učešće u regati je besplatno, a svi zainteresovani treba da popune prijavu na sajtu www.vodevojvodine.rs, te popunjenu prijavu sa skeniranom plovidbenom dozvolom pošalju na mejl regata@vodevojvodine.rs  do 31. maja. Broj prijava je ograničen.
Budući da JVP "Vode Vojvodine" ove godine obeležava 20 godina postojanja, te da se sama regata organizuje s ciljem promocije nautičkih potencijala, JVP "Vode Vojvodine" će u saradnji sa  Gradom Novim Sadom i Opštinom Sremski Karlovci obeležiti Međunarodni dan Dunava, po povratku regataša, 29. juna na obali u  Sremskim Karlovcima.
  • piskaralo

    18.05.2023 11:08
    sinoć smo imali regatu u Novom Sadu.
  • MikiLiman4

    17.05.2023 18:17
    Divno
    Veliki pozdrav organizatorima i svim ucesnicima!!!!
    Puno lepog druzenja i lake plovidbe, mirnu vodu!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti