Policajci izvukli dve porodilje iz automobila i prevezli ih u Betaniju

Zbog kolapsa koji je nastao na ulicama Novog Sada posle pljuska, policija je, u dva odvojena slučaja, intervenisala i pomogla porodiljama.
Policajci izvukli dve porodilje iz automobila i prevezli ih u Betaniju
Foto: 021.rs

Ove žene su se zaglavile u saobraćaju na putu do Betanije, a policajci su ih izvukli iz automobila i pomogli im da stignu do porodilišta.

Kako je MUP saopštio, policajci i vatrogasci-spasioci, intervenišu danas još od 19 časova u Novom Sadu zbog nevremena.

Više ljudi završilo je pod vodom u svojim automobilima.

  • Samo pitam

    18.05.2023 01:46
    Bravo za policiju!

    Nego ljudi, da li vi razumete da je ova beskrupulozna priučena lopovska bagra od našeg grada napravila da neko može da pogine u sred grada zbog majske kiše .... ?!
  • Greska

    17.05.2023 23:51
    Izbegavajte Betaniju
    Ne u Betaniju tamo nema specijalista, grese stalno
  • Novosađanka

    17.05.2023 23:40
    Potop
    Bilo bi lepo kada bi u ovom gradu bile rekonstruisane (proširene) kanalizacione cevi, pa da nemamo poplave. Tamo gde su nekada bile kuće sa po 4 člana, mi sad imamo sto stanara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Četvrti Festival l(j)udila u Novom Sadu

Psihološki centar za mentalno zdravlje u zajednici "MentalHub" organizuje četvrti po redu Festival L(j)udila povodom Svetskog dana shizofrenije, od 24. do 26. maja.