FOTO, VIDEO Posledice nevremena: Uklanjaju se oborena stabla, problem i dalje u Partizanskoj

Dežurne komunalne i druge službe jutros nastavljaju sa saniranjem posledica jučerašnje oluje.
FOTO, VIDEO Posledice nevremena: Uklanjaju se oborena stabla, problem i dalje u Partizanskoj
Foto: 021.rs
Ulice su prohodne, ali kod podvožnjaka u Partizanskoj ulici i dalje postoje problemi. Radnici JKP "Čistoća" rade na čišćenju kako bi omogućili oticanje preostale vode i uklonili nanose zemlje s puta.
Dve policijske patrole drže zatvoren prilaz ulici od strane Merkura, odnosno od "Džamba".
 
Trenutno nema informacija o vremenu otvaranja prolaza, a vozila koja su ostala pod vodom su noću uklonjena kada se voda dovoljno povukla.
Na terenu se nalazi veliki broj ekipa JKP "Gradsko zelenilo" koje obilaze grad i saniraju posledice oluje.
 
Prepodne će imati više posla u ulici Miloja Čiplića, gde je došlo do pada stabla i bandere na najmanje tri vozila, odnosno na ulicu. 
 
To se vidi na fotografijama koje je 021.rs dobio od sugrađana. Pričinjena je velika šteta na vozilima i infrastrukturi.
 
 
Portparolka "Zelenila" Jelena Prica navodi da su osim ove intervencije, njihove ekipe imale sinoć i dve večernje intervencije u Seljačkih buna, gde je pala lipa, kao i na adresi Braće Mogin 10, na Detelinari. 
 
Na društvenim mrežama i u Viber grupama Novosađani objavljuju je veliki broj tablica koje su otpale sa automobila tokom nevremena. Pronađene tablice možete odneti u prostorije MUP-a.
 
  • "Šef"

    18.05.2023 13:22
    @samo pitam
    Ne.
  • @MileBukovac

    18.05.2023 13:18
    Iz svakog vašeg komentara zrači frustriranost sopstvenom situacijom i mržnja prema "ne-dođoš" sugrađanima. Da, svi smo dođoši nekad od nekud i nekamo. Pitanje je koliko smo se asmilovali a koliko nismo. Neko poput vas ko konstantno ima potrebu da pravi distinkciju "mi" i "vi" ima problem sa uklapanjem u sredinu. Inače ne biste ni primetili razlike među ljudima, niti biste se osećali prozvanima. Neko ko se doseli u neku sredinu ima za zadatak da se u tu sredinu uklopi. Novosađani koliko god da su uskogrudi kako kažete, imaju pravo da oćekuju da novopridošli prihvate većinu ustaljenih običaja. Vi se tome protivite.
    I, da, i ja sam se doselio u Novi Sad. I moji roditelji su se doselili tamo gde sam se ja rodio a nije Novi Sad. I onda sam se iz Novog Sada odselio u državu gde ne govore moj jezik. I ni jednog momenta u životu nisam imao problem da se osećam "dođošem".
  • MileBukovac

    18.05.2023 11:43
    vlada
    volim da vas suočim sa istinom da ništa ne vredite,da mantrate o nekakvom gradu iz vaše mladosti koji su upropastili dođoši...a vi ste samo pre dve generacije bili ti dođoši..
    živite u bajkama,od prošlosti stvarate izmišljotine i za sve krivite tamo neke druge..
    nikad neću biti taj vaš tip uskogrudog novosađana,bez ambicija i sa mržnjom u sebi..i da,sa dedom komunistom koji vam je ostavio stan i bistru druga tite

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti