DDOR na Poljoprivrednom sajmu: Inovacijama do bolje zaštite u poljoprivredi u budućnosti

DDOR osiguranje, jedna od vodećih osiguravajućih kuća na srpskom tržištu, predstaviće svoju ponudu na 90. međunarodnom poljoprivrednom sajmu, koji se održava od 20. do 26. maja u Novom Sadu.

DDOR osiguranje se snažno zalaže za zaštitu životne sredine, korišćenje savremenih tehnologija u agraru i posvećeno je prevenciji gubitaka i borbi protiv klimatskih promena.

Budući da je Italija partner ovogodišnjeg Sajma, prirodno je da DDOR, kao deo snažne italijanske Unipol grupe - vodećeg evropskog igrača na finansijskom tržištu, predstavi svoju sveobuhvatnu ponudu namenjenu svim članovima agro lanca, ali isto tako i posetiocima svesnim potrebe o zaštiti svoje imovine, zdravlja i života.

Predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja, Frančesko Maši ističe veliko zadovoljstvo jer će posle jedne decenije, DDOR biti ponovo deo najznačajniije smotre agrara u centralnoj i jugoističnoj Evropi, između ostalog i kao značajan činilac italijanske poslovne zajednice u Srbiji.
 
"Inovativni pristupi i razvijanje savremenih tehnologija, kao i njihova primena i stalna edukacija javnosti izuzetno su važni za dalji razvoj agrara, a naročito osiguranja kao zaštite od sve većih rizika uslovljenih klimatskim promenama. Iz tih razloga, kao i zbog činjenice da je Italija zemlja partner, jasno je da prirodno pripadamo ovoj, u regionu značajnoj, manifestaciji. Kao osiguravači, uvek smo štitili naše klijente od rizika stoga je vrlo važno pratiti trendove, dati priliku i verovati u upotrebu tehnologija koje omogućavaju brže, lakše i transparentnije pružanje usluga osiguranja. Uvereni smo da osiguranje u poljoprivredi igra ključnu ulogu u održivosti lokalnih malih i srednjih gazdinstava, pružajući zaštitu od ekstremnih vremenskih uslova koji mogu uticati na porodična poljoprivredna preduzeća. Na tom tragu, moramo razvijati nove i sofisticiranije modele predviđanja koji mogu definisati nove scenarije verovatnoće, omogućavajući nam da predvidimo određene rizike i trendove", rekao je Maši.
 
"Upravo zbog toga što verujemo u upotrebu sofisticiranih IT rešenja, pozvali smo kolege iz naše Grupe, iz kompanije Leithà, koji već godinama uspešno razvijaju rešenja za pravovremeno predviđanje rizika kako bi se preventivnim merama smanjila šteta u primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji. Njihova rešenja, videćemo na našoj konferenciji, a verujem, prilagođena našem tržištu, u najskorije vreme u ponudi DDOR-a", dodao je Maši.
 
Posetioce štanda DDOR-a, koji će biti smešten u Hali 1 Novosadskog sajma, očekuju brojne pogodnosti kao što su popusti na Agro kasko osiguranje za nove klijente i njihova vozila koja prvi put ulaze u osiguranje, popust za pomoć na putu u okviru kasko osiguranja, osiguranje od nezgode za vozača i putnike kao i poklon vaučeri za ugovaranje nove polise osiguranja u DDOR-u.
 
 
Podsetimo, DDOR osiguranje je, u partnerstvu sa BioSens institutom, razvilo posebnu mobilnu aplikaciju – DDOR TERRA, koja omogućava poljoprivrednicima da odmah prijave štetu sa svojih njiva ili iz voćnjaka nakon nepoželjnog događaja. Ova inicijativa ističe društvenu odgovornost DDOR-a kao vodećeg osiguravajućeg društva u podršci svim članovima agro-lanca. Uz to, u poslednjih 10 godina, DDOR je isplatio štete u ukupnom iznosu od 5 milijardi dinara, što dodatno potvrđuje predanost i angažman u poljoprivrednom sektoru.
 
Pored široke ponude DDOR osiguranja, poljoprivrednici i posetioci Sajma će imati priliku i da se kroz konferenciju na temu "Primena novih tehnologija u službi zaštite poljoprivredne proizvodnje i imovine klijenata" upoznaju sa novim trendovima kada je reč o zaštiti njihove proizvodnje, imovine i gazdinstva. Stručnjaci iz DDOR osiguranja zaduženi za poljoprivrednu proizvodnju, predstavnici Italijanske agencije za spoljnu trgovinu, kao i predstavnici italijanske kompanije Leithà, članice Unipol grupe, koja se bavi razvojem rešenja, aplikacija i softverskih komponenata, predstaviće značajna rešenja u oblasti agrara kao i nove sisteme odbrane od štetnih događaja od kojih strepe poljoprivredni proizvođači.
  • bojack

    19.05.2023 08:53
    ma dobro sve ovo nego kad će više da otvore taj prolaz ispod DDORa pored bulevar booksa? nema smisla da godinu dana već stoji zatvoren.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti