Topli utorak pred Novosađanima donosi isključenja struje i zabavna dešavanja

Ovaj majski utorak Novosađanima donosi maksimalnih 27 stepeni, ali i minimalnu temperaturu od 13 stepeni.
Topli utorak pred Novosađanima donosi isključenja struje i zabavna dešavanja
Foto: 021.rs
Podsećamo vas da je režim saobraćaja promenjen u brojnim novosadskim ulicama, a za vas smo sumirali i neka zanimljiva dešavanja koja će biti u našem gradu.
Vreme
 
U Novom Sadu će sutra biti sunčano, suvo i veoma toplo. Vetar će biti slab, promenljiv. Minimalna temperatura biće 13, a maksimalna 27 stepeni.
 
Kod osoba sa kardiovaskularnim i respiratornim obolјenjima moguće su tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu bolova u mišićima, glavobolјe i smanjene radne sposobnosti.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Kovilja i Beočina neće imati struje. U Novom Sadu od 8.30 do 11 časova neće imati struje Šarplaninska 32-48, 37-57, Kotorska 72, Stanoja Glavaša 69, a za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Bukovac neće imati vode od 8 do 11 časova, najavljuju iz "Vodovoda i kanalizacije", a razlog su radovi.
 
Podsećamo i da je izgradnja saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom počela u tri novosadske ulice. To su ulice Nikole Tesle, Teodora Pavlovića i Vojvode Knićanina. Opširnije pročitajte OVDE.
 
Izmenjen je i režim saobraćaja u delu Sremske Kamenice zbog obnove kolovoza u Ulici Bogdana Gavrilovića. U ovoj ulici će doći do privremene obustave saobraćaja, a radiće se potez od Ilice Branislava Bukurova do Ulice Ivana Franka. Radovi će trajati do 10. juna.
 
Gde ići?
 
Osma tribina iz ciklusa "Dnevnik o Crnjanskom" održaće se u 19 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski". Učestvovaće master književnosti Milena Maričić i dr Nastasja Pisarev, urednica i moderatorka programa.
 
Izložba kaligrafije "Kineski i srpski pejzaži viđeni četkicom kineskih slikara" biće otvorena u 18 časova u Digitalnom omladinskom centru.
 
Koncert underground bendova "Their Mathlab" i "Allochiria" održaće se u 21 čas u Omladinskom centru CK13.
 
Izložba "Nove nade" biće otvorena u 19 časova u Kulturnoj stanici "Svilara".
Književni resital "Nepostojeći vitez", u okviru Nedelje italijanske kulture, počeće u 20 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih.
 
Solistički koncert Nele Drašković održaće se u 19 časova u Kulturnoj stanici "Eđšeg".
 
Predstava Vide Ognjenović "Poetesa" igra se od 19.30 časova na sceni "Pera Dobrinović" Srpskog narodnog pozotišta, dok će se mjuzikl "Tri" od 20 časova igrati na sceni "Jovan Đorđević".
 
Gostujuća predstava "Kako i zašto ubiti muža" igra se na Velikoj sceni Pozorišta mladih od 19.30 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti