"Dan otvorenih vrata" sutra u Naučno-tehnološkom parku

Dan otvorenih vrata u Naučno-tehnološkom parku, drugi po redu u sklopu novog programa "3alet", održaće se u sredu, 31. maja u Fruškogorskoj 1.

Studentima će se ovom prilikom predstaviti vodeće tehnološko-razvojne kompanije koje su članice NT Parka.

Pre pola godine ovaj događaj posetilo je više od 400 studenata. Ovom prilikom predstaviće se Schneider Electric, Novelic, Plassido, INIT technologies, 3Lateral, Syrmia, Norma Grupa LLC, Continental Automotive Serbia, ZF Serbia, startapovi I EU info point, ovogodišnji partner.

Zainteresovani mogu da se prijave OVDE.
 
"Dan otvorenih vrata" počeće u 10 časova.
  • IT

    31.05.2023 17:01
    A kako onda?
    @Ex chapman
    Pa dobro, drzava ne mora da ulaze, pa nece privatnici da profitiraju. Ustedece se. Ali kako ce se onda ta deca zaposliti? Privatnici ce otici u drugu zemlju, i dati sansu drugoj deci. A nasa deca ce da odu tamo. Je li to bolje?
  • ex chapman

    30.05.2023 10:10
    JPP
    pricnip po kome drzava ulaze a privatnici profitiraju
    samo ovde je malo podbacilo pa sad drzava mora jos da investira, i jos, i jos - malo vise nego sto su ocekivali
    ali i to ce se ispeglati
    dok je on tu gde jeste

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.