Pokrajina izdvaja novac za uređenje staze do Brankovog groba i obnovu parketa u maloj sali Spensa

Pokrajinska vlada će izdvojiti 45,96 miliona dinara za rekonstrukciju pešačke staze Brankov čardak – Brankov grob na Stražilovu.
Pokrajina izdvaja novac za uređenje staze do Brankovog groba i obnovu parketa u maloj sali Spensa
Foto: 021.rs
Time će, kako je saopšteno iz Pokrajinske vlade, biti nastavljeno uređivanje Fruške gore i promocija njenih turističkih potencijala. 
Novac je usmeren JP "Nacionalni park Fruška gora".
Izdvojeno je i 44 miliona dinara za radove na obnovi Studentskog doma "Dr Zoran Đinđić" u Somboru, dok je za završetak obnove dela zgrade u Zadužbini Save Tekelije u Budimpešti, u kom će biti biblioteka, izdvojen 21 milion.
 
Za zamenu dotrajalog parketa u maloj dvorani Spensa izdvojeno je 28,4 miliona dinara. Projektom je planirana ugradnja novog parketa po važećim standardima sportskih asocijacija FIBA i IHF, čime će biti obezbeđeni adekvatni uslovi za održavanje domaćih i međunarodnih utakmica i takmičenja. 
  • eagle

    24.05.2023 12:13
    Boje mna odbojkaškom terenu složene da čine srpsku zastavu (sic!) otežavaju praćenje utakmice, pogotovo bela podloga. Patriotizam se može i na drugačiji način iskazati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti