Poslednjeg majskog petka spremite kišobrane, za svaki slučaj: Šta vas sve očekuje u Novom Sadu?

Poslednji majski petak pred Novosađanima biće topao, ali se očekuje nestabilno vreme.
Poslednjeg majskog petka spremite kišobrane, za svaki slučaj: Šta vas sve očekuje u Novom Sadu?
Foto: 021.rs
Za vas smo izdvojili i neka zanimljiva dešavanja koja možete da posetite tokom dana i večeri. Ali prvo, da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
U petak Novosađane očekuju pljuskovi, uz temperaturu od 14 do 24 stepena.
 
Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i osobama sa disajnim problemima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolje, bolova u mišićima i pada koncentracije će u drugom delu dana biti u pojačanju.
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Novog Sada, Kaća, Kovilja, Sremske Kamenice i Sremskih Karlovaca neće imati struje. Od 8.30 do 9.30 časova bez struje će biti Beogradski kej 15-27, Visarionova 2A-6, 1, Dušana Vasiljeva 6-8, 5-15, Kozačinskog 5-7, Žarka Vasiljeva 6-16, 11A-19, Stevana Milovanova 8-12, vrtić. Za ostale ulice i okolna mesta pogledajte OVDE.
 
Podsećamo i da linije 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30, ako i 11A i 11B saobraćaju redovnim trasama.
 
Gde ići?
 
Počinje Sterijino pozorje. Više pročitajte OVDE.
 
Festival kuglofa održaće se do nedelje, 28. maja u centru Sremskih Karlovaca. Za više detalja o Festivalu pogledajte OVDE.
 
Dva ambasadora Hali Gali kolektiva, Proto tip i Sitzpinker, nastupaju u 20 časova u SKCNS Fabrici.
 
Srpska Umeå fest vol. 11 održaće se od 20 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Eva Braun nastupiće u Domu kulture od 20 časova.
 
Promocija književnog stvaralaštva Miroslava Demaka održaće se od 12 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski". Na promociji će učestvovati i Erik Ondrejička, Zdenka Valent Belić i Martin Prebuđila, a moderatorka je Gordana Nonin.
 
Otvaranje izložbe kolaža Srđana Švelje "Fun Fun Remix" održaće se u 19 časova u Američkom kutku.
 
Moto fest počeće u 12 časova na Bazenima na Sajmištu.
 
Radionica "Umetnik kao biznismen" održaće se od 12.40 časova u Muzičkoj školi "Isidor Bajić", a otvorena je za sve zainteresovane.
 
Svirka benda Glasovi iz unutrašnjosti počeće u 21 čas u Zenitu.
 
Predstava "Sladoled" igraće se od 20 časova na Maloj sceni Pozorišta mladih, dok će od 19.30 časova na Velikoj sceni igrati gostujuća predstava "Kako sam se nadala dobro se (ni)sam udala".
Kod kuće ste? Upalite radio!
 
Od 11h na 92,2 MHz uključite se u uzbudljivu nagradnu igru koja vas vodi na klopu. U "Toplom obroku" kod Copeta i Varnjua pokušajte da pogodite šta se u programu klopa, a možete da osvojite ukusne vaučere. 
 
Ukoliko ne idete u provod, u 20h na radio021.rs poslušajte novo Presluškivanje sa agentima Draganom, Strikom i Goricom. Tema ovog petka je pesme koje mogu da nas rasplaču.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti