FOTO, VIDEO: Novi Sad nagradio 10 policajaca sa po 40.000 dinara

Grad Novi Sad je sa po 40.000 dinara nagradio 10 policajca koji su se u proteklom periodu istakli u radu i rešavanju krivičnih dela.
FOTO, VIDEO: Novi Sad nagradio 10 policajaca sa po 40.000 dinara
Foto: 021.rs
Nagrade su im dodeljene, kako je navedeno, za akciju privođenja mladića iz Narodnih patrola sa nelegalnim oružjem polovinom februara u Sremskoj Kamenici, kao i rasvetljavanje tri slučaja teške krađe i krađe.
Nagrađeni policajci su Zoran Nevidovčić, Nemanja Nevajdić, Marko Nikolić, Miroslav Vujinović, Aleksandar Gaicki, Miloš Vekić, Marko Strahinić, Milan Abrilić, Jovo Ralaković i Nemanja Nikić. 
Gradonačelnik Milan Đukić se zahvalio policajcima na njihovom kontinuiranom radu na povećanju bezbednosti građana u Novom Sadu.
 
 
On je podsetio i da Novi Sad već duže vreme nagrađuje policajce koji se istaknu u radu.
 
 
U ime nagrađenih pripadnika Policijske uprave Novi Sad, zahvalio se Nemanja Nikić, koji je istakao da će se i u narednom periodu truditi da građani i njihova imovina budu sigurni. 
  • Podbarac Original

    26.05.2023 15:14
    Sramota
    Policiji je u opisu posla da sprecava kriminal i hapsi pocionice i procesiura za sva krivicna dela koja otkriju.Problem policije u NS je sto je visoko korumpirana,nesposobna,sa izuzetno losim kadrovima i direktnim partijskim upravljanjima.
    Njima na dusu stavljam 15 neresenih ubistava u poslednjih 10 godina i nijedno hapsenje krupnih narko dilera od kojih vecina zivi bas u Novom Sadu.Takodje u NS-u nikada nije zaplenjena nijedna ozbiljnija kolicina droge,iliti para od droge a posebno bih napomenuo hapsenje poslednja dva nacelnika policije.
    Ovo je sprdnja,kakve nagrade ovim jadnicima.
  • Nemanja

    26.05.2023 12:44
    @pop84
    Prvo pravopis nauči pa onda bistri visoku politiku ;)
  • drug Pišta

    26.05.2023 12:34
    Udri brate
    Pišu za sve i svašta prijave Komšija pusti vetar ti prijaviš ,oni pišu prijavu i onda tužilaštvo ti za vetar recimo opali kaznu Tolko je ovo jadno da ne kažem bedno. .Zemlja je puna policije ,uteruju nam strah u kosti.Svako svakoga tužaka ,a valjda su najbolji ovi što koriste malu decu kao štit I onda se čude što mladi školovani beže Ostaće na kraju uvozni brđani koji će naravno biti u policiji ,migranti i kraljevska klika Kada se oni budu pobunili biće sve spaljeno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti