Đurić: Hiljade mojih Novosađana stiže na skup nade da podrži borbu Vučića za normalnu Srbiju

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić poručio je da u Beograd odlazi kako bi podržao predsednika Aleksandra Vučića i napredak Srbije.

Đurić je na društvenim mrežama podelio fotografiju uz poruku da je prošlo "više od četiri godine od veliko skupa u Beogradu na koji su Novosađani masovno došli da podrže politiku svog predsednika Aleksandra Vučića i napredak naše Srbije".

"Danas smo krenuli punog i čistog srca, sa istim namerama i željom da još snažnije podržimo politiku mira i napretka. Očekujem da ćemo u Beogradu sresti dobre ljude iz cele Srbije, da ćemo reći jedno veliko stop nasilju svake vrste, da ćemo pokazati koliko volimo i želimo napredak svoje zemlje", naveo je Đurić.

Po njegovim rečima, veliki broj Novosađana dolazi u Beograd.
 
"Na hiljade mojih Novosađana stiže na skup nade, da podržimo napredne ideje i borbu našeg predsednika Aleksandra Vučića za normalnu i pristojnu Srbiju", zaključio je Đurić.

Komentari 63

  • Komsija

    29.05.2023 20:51
    Bg nisu videli
    Svi preko mosta pa u kafanu... Ko jos sefa da slusa po kisu...
  • Zoran j.

    27.05.2023 16:18
    Vreme zla
    Drustvo u kojem je Djuric gradonacelnik ne moze biti normalno drustvo. Drustvo u kojem je Ana Brnabic premijer ne moze biti normalno drustvo. Drustvo u kojem su ljudi sa Fabus diplomom direktori ne moze biti normalno drustvo.
  • Feee

    27.05.2023 10:10
    Druzina nesposobnih
    Pa sto niste tako iskeženi otisli na Kosovo. Lako je sedeti u Srbiji i serendati. Tamo gde je frka nema vas. Tamo gde se pare zgrcu u organizovanom kriminalu stalni ste clanovi. Bede jedne!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.