Poplavljeno više ulica u Futogu, Kisaču Rumenki i Kovilju, službe na terenu

Obilna količina padavina koje su u toku popodneva i večeri zahvatile Grad Novi Sad sa okolnim mestima, prouzrokovala je štetu u prigradskim naseljima.
Poplavljeno više ulica u Futogu, Kisaču Rumenki i Kovilju, službe na terenu
Foto: 021.rs

Poplavljeno je nekoliko ulica u Futogu, Kisaču, Rumenki i Kovilju.

Kako saopštavaju iz Grada, mehanizacija i ljudstvo preduzeća VD "Šajkaška", JKP "Vodovod i kanalizacija", JKP "Gradsko zelenilo", JKP "Gradska čistoća", JKP "Put" i Vatrogasne jedinice pomažu građanima u saniranju nastale štete i sve službe su na terenu. Osim javno komunalnih preduzeća, svojom mehanizacijom sugrađanima pomažu i privatne kompanije.
S obzirom na uslove na terenu i vremenske prilike nadležne gradske službe dežuraće celu noć i biti angažovane ukoliko bude potrebno.
 
Sva gradska preduzeća su spremna da, u slučaju potrebe, adekvatno reaguju.
 
Građani koji imaju problem mogu ga prijaviti dispečaru Gradske uprave za inspekcijske poslove, pozivom na brojeve: 021/4872-402 i 021/4872-403 ili mejlom na adresu: dispecer@inspekcija.novisad.rs
  • Миша

    29.05.2023 15:33
    Урбанисти успели
    Па када смо имали главне урбанисте у граду, Вучевића и Боцару, само су се вишестамбени објекти градили без адекватне инфраструктуре, е сада све што крене ка граду не може да оде већ се врати и излије. Стижу нам резултати напредне власти.
  • Isa

    29.05.2023 15:26
    Vlast se brine
    Sa ovom jadnom vlašću sve će nam poplaviti do kraja. Nema od njih ni struke, ni pameti, a ni pomoći. Jedino što su sendviče na vreme pojeli pa im nisu poplavili.
  • Mita

    28.05.2023 07:52
    Plati i cuti!
    Tako funkcionise nas sistem, jer on sa novcem koji gradjani raznim davanjima uplate, ima svoj prioritet a to je jacanje vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti