VIDEO: Dobrovoljni vatrogasci pokazali veštine na Majskim susretima u Kisaču, učestvovali i mališani

Ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava iz okoline Novog Sada odmerile su snage na upravo završenim 41. po redu Majskim susretima vatrogasaca.

Manifestacija u Kisaču okupila je standardne dobrovoljne vatrogasce, ali i podmladak u vidu mališana, najmlađih članova vatrogasnih društava. 

Od aktivnosti, vatrogasci su održali defile, obavili pokaznu vežbu, kao i centralno takmičenje i druženje sa najmlađima.

Ekipe su tradicionalno solidarno odmerile svoje snage, međusobno se pomažući. Na društvenim mrežama je više dobrovoljnih društava podelilo atmosferu sa takmičenja.
 
 
Tako se Dobrovoljno vatrogasno društvo Begeč zahvalilo braći iz DVD Bukovac, koje im je ustupilo kamion i vozača za takmičenje. Pomenuti kamion je bio i najstariji "učesnik" takmičenja.
 
 
Na ovogodišnjim "Susretima" učestvovale su ekipe iz Begeča, Silbaša, Kisača, Kaća, Petrovaradina, Budisave, Bukovca...
 
 
Majski susreti su manifestacija koja ima za cilj promociju vatrogastva, jedne od najsolidarnijih i najsrdačnijih zanimanja, ali i međusobno druženje i povezivanje društava-vatrogasaca.
 

Inače, dobrovoljna vatrogasna društva redovno intervenišu na suzbijanju požara širom Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti