Počinje rekonstrukcija Ulice Teodora Pavlovića: Menja se režim saobraćaja bar do novembra

Izgradnja saobraćajnica sa pratećom infrastrukturom počinje danas, 5. juna u Ulici Teodora Pavlovića.
Počinje rekonstrukcija Ulice Teodora Pavlovića: Menja se režim saobraćaja bar do novembra
Foto: 021.rs
Ova ulica sa zapadne strane je povezana sa Bulevarom Evrope, a sa istočne strane sa Ulicom cara Dušana.
Zbog radova će u periodu od 5. juna do 12. novembra u potpunosti biti obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Evrope do Ulice braće Krkljuš.
U delu ulice, od kraka ka Ulici Olge Petrov do Ulice braće Krkljuš, u dužini od 320 metara, biće rekonstruisan  kolovoz i obostrane pešačke staze i izgrađena parking mesta. 
 
Odvodnjavanje sa saobraćajnih površina predviđeno je slivnicima u zatvorenu kanalizacionu mrežu, a biće potpuno rekonstruisana vodovodna i kanalizaciona mreža. Postojeće zelenilo će biti sačuvano i biće dopunjeno na mestima gde je to moguće.
 
U prethodnom periodu izgrađen je deo ulice u zoni priključenja na Bulevar Evrope i to u dužini od 80 metara, zbog čega su u gradskoj upravi procenili da ovde nije potrebna rekonstrukcija kolovoza i pešačkih staza.
 
Uslediće još jedna faza radova, koja će obuhvatiti deo od Ulice Braće Krkljuš do Ulice cara Dušana, a kako kažu u Gradu, javnost će blagovremeno biti obaveštena o izmenama režima saobraćaja.
 
Vrednost radova je 87.598.463 dinara, a rok za njihov završetak je 210 dana.
  • Mićo

    03.06.2023 17:47
    Čim oni to renoviraju, to znači da tu živi neki funkcioner.
  • Svetlana

    03.06.2023 15:22
    Ulica Vojvode Knicanina
    Pocela je i rekonstrukcija Ulice Vojvode Knicanina. Novinare to ocigledno ne interesuje, pa, eto da ja kazem!
  • Branimir

    02.06.2023 22:01
    ULICE SU U GROZNOM STANJU
    Dobro je što se radi ova ulica. Međutim to je kap vode u moru. Bar još nekoliko desetina ulica se nalazi u takvom ili mnogo lošijem stanju, sa dotrajalim trotoarima, parkinzima, kolovozima ili bez njih.
    Veliki je broj ulica koje su stambeno u potpunosti izgrađene ali nemaju ni trotoare, ni parkinge, ni kolovozne trake.
    Neshvatljiva neusaglašenost stambene gradnje i izgradnje saobraćajne infrastrukture ili se možda predviđa da ćemo se kretati uz pomoć dronova!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti