VIDEO: Vespe se provozale Novim Sadom

Drugi NS vespa skup održava se danas i sutra u Novom Sadu, u organizaciji NS Vespa kluba.
VIDEO: Vespe se provozale Novim Sadom
Foto: 021.rs
Vespa defile počeo je u 11 sati obilaskom znamenitosti.
 
 

Kasnije je planirana vožnja po Fruškoj gori.

Na skupu je registrovano više od 180 ljubitelja vespe iz celog regiona, država bivše Jugoslavije, kao i Mađarske.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio 021 (@radio_021)

Teme

vespe
  • NS

    03.06.2023 14:00
    Zato kadne autobusi i stvara se guzva u saobracaju, bas je vazno da se vespe vozaju u podne fradom.A Bul.C.Lazara kod L.pijace , isto u podne , u vrene najvece guzve , defile biciklista sa sve malom decom koja voze bicikl, dok pesaci i automobili kao blesavi, cekaju da se kolona istegli celom duzinom bulevara imala deca sustignu rofitelhe na biciklovima.Guzva bez ikakvog opravdanja, vozajte se u vreme kada nikog ne remetite ali ne glavnim saobracajnicama.Imate Kej.Zmaj Jovinu ulicu , ne ugrozavajte druge gradjane , ugrozavate necije vreme i raspored subitom.Time samo izazivate bes gradjana i ogorcenje a ne solidarnost.Bicikisti , postali ste previse bahati i bezibrazni, za pocetak , sklonite slusalice iz usiju i ne blenite u mob.telegone dok vozite, usporite na prelazima i semaforima , vi ste ucesnici u saobracaju kao i svi drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.