Održan šesti Sajam automobilčića: Makete, poligoni, nagradne igre za najmlađe Novosađane

Šesti Sajam automobilčića održan je u subotu, 3. juna na platou ispred Spensa.
Održan šesti Sajam automobilčića: Makete, poligoni, nagradne igre za najmlađe Novosađane
Foto: Grad Novi Sad
Manifestacija je sajamsko-festivalskog karaktera, sa akcentom na edukaciju u saobraćaju. 

Na ovogodišnjem Sajmu je učestvovalo oko 50 kolekcionara i izlagača iz zemlje i regiona, sa preko 35.000 eksponata, a prikazan je i određeni broj egzotičnih automobilčića iz različitih epoha i kategorija.

"Manifestaciju su podržala i Javna preduzeća sa svojim specijalnim vozilima čije su makete igračaka omiljene među najmlađima, a čine je izlagački štandovi, poligon za vožnju automobilčića na daljinsko upravljanje, nagradna igra i drugi propratni sadržaji", navode iz gradske uprave.
 
Predsednik Saveza vozača Vojvodine i organizator manifestacije Marko Topo izjavio je da je ova manifestacija prilika da se kroz afirmaciju kolekcionarstva i programa koji su usmereni ka edukaciji "najmlađi sugrađani uče pravilima ponašanju u saobraćaju i saobraćajnih propisa".
 
Sajam automobilčića su kroz učešće podržali i predstavnici auto-škola i kompanija koje se bave osiguranjem i pomoći na putu.
  • Marija

    04.06.2023 22:38
    Bas lepa manifestacija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti