Ponovo lažne dojave o bombama širom Novog Sada

Policija je utvrdila da nema bombi na više lokacija širom Novog Sada, o kojima su obavešteni jutros.
Ponovo lažne dojave o bombama širom Novog Sada
Foto: 021.rs
U anonimnoj imejl dojavi bilo je navedeno da su eksplozivne naprave postavljene na Filozofskom fakultetu, Spensu, u tržnom centru Big, Fakultetu tehničkih nauka, hotelu "Park", u Muzeju u Dunavskoj ulici, kompjuterskim igraonicama Playgroung i Kum, kao i u tržnom centru Merkator.
Policija je odmah po dobijanju dojave počela da pregleda ove lokacije.
Ustanovljeno je da je reč o lažnim dojavama.
 
Podsetimo da poslednjih meseci policija konstantno dobija lažne dojave o bombama u školama, fakultetima, tržnim centrima i brojnim drugim mestima.
 
U petak, 3. juna, saopšteno je da je uhapšen 16-godišnjak osumnjičen da je slao dojave o podmetnutim bombama u periodu od 17. maja do 2. juna. Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu za izazivanje panike i nereda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti