Mesna zajednica "7. juli" ima nove prostorije u Cara Dušana

Mesna zajednica "7. juli" ima nove prostorije u Ulici cara Dušana 27.
Mesna zajednica "7. juli" ima nove prostorije u Cara Dušana
Foto: Grad Novi Sad
Nove prostorije Mesne zajednice nalaze se u spomen-kući narodne heroine Olge Petrov, za čiju adaptaciju je Grad izdvojio 21,5 miliona dinara.
Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravne poslove renovirala je enterijer, kao i fasadu i krov tog objekta, unutrašnje instalacije su kompletno zamenjene, a za osobe sa invaliditetom na ulaznom stepeništu postavljena je podizna pokretna rampa, zahvaljujući Delegaciji Evropske unije u Srbiji koja je to finansirala putem Projekta pristupačnosti. 
Svi izvedeni radovi su dobili saglasnost Zavoda za zaštitu spomenika kulture.
 
"Objekat ove Mesne zajednice je ranije bio u Ulici Miše Dimitrijevića, zajedno sa stanicom policije, na lokaciji na kojoj je krajem prošle godine započeta izgradnja vrtića. Radovi na ovom projektu idu odlično i očekujemo da ćemo vrtić završiti na jesen. U novim prostorijama su izvedeni radovi na oko 130m2, uređeni su krov i fasada, nabavljen je nameštaj, a objekat je prilagođen osobama sa invaliditetom. Ono što se ne vidi golim okom, a itekako je važno, to su kompletno zamenjene unutrašnje instalacije grejanja, struje i računarske mreže, kao i nova sanitarna oprema. Ukupna vrednost radova sa nabavkom nameštaja je 21,5 miliona dinara", rekao je prilikom obilaska prostorija gradonačelnik Milan Đurić.
  • Andrija Šrek

    08.06.2023 14:16
    ??
    Mesna zajednica?
    Ja sam bukvalno više puta video da odatle kreću nekakve grupe ljudi sa obeležjima SNS od glave do pete u neke stranačke akcije. Mislio sam da je tu neko sedište SNS-a.
  • Marta

    08.06.2023 11:11
    A sta je bilo tu?
    Ispostava Gradske biblioteke. Hvala bogu da su renovirali, ali bolje da je ostala biblioteka, kome i cemu uopste sluzi Mesna zajednica, osim za uhlebljavanje najnizig partijskih zunzara? Za sta su se oni ikada zalozili? Ni za sta!
  • Lela

    08.06.2023 08:48
    U kući koja je nekad bila ispostava Gradske biblioteke. Novi direktor se mirno pomirio s činjenicom da će ostati bez dragocenog prostora. Ladoleži iz sns mesne zajednice su potrebniji od kjiga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti