Promena lokacije "Open Air" programa: S.A.R.S. i Amajlija 17. juna na Novosadskom sajmu

Zbog najavljenog lošeg vremena, koncert grupe S.A.R.S. zakazan za 17. jun, umesto na krovu Promenade, održaće se u Hali 2 na Novosadskom sajmu.
Sve prethodno kupljene ulaznice važe i za novu lokaciju.
 
Ova svirka je inače deo "Open Air" programa na krovnoj terasi Promenade, a spektakularni koncerti i ove sezone dovode brojne ekskluzivne i popularne izvođače, za svačiji muzički ukus.

Na otvaranju sezone, u subotu 17. juna za goste "Open Air" nastupiće bend koji nikada ne razočara - S.A.R.S. Događaj će upriličiti specijalni gosti već na početku koncertne sezone i to legendarni bend Amajlija.

Prepoznatljivi hitovi S.A.R.S. i Amajlije jedan su pokazatelj dugovečnosti i popularnosti ovih bendova. Da biste i vi imali priliku da uživate u njihovom zvuku, rezervišite svoje karte na vreme putem sajta Gigstix.
 
Sa ukupno osam uspešnih albuma u svojoj karijeri, S.A.R.S. je jedan od najprepoznatljivijih regionalnih bendova današnjice. Odlikuje ih specifičan zvuk, ali i moć da svojom muzikom privuku ljubitelje više popularnih žanrova - od roka do popa. Za "Open Air" pripremaju toplu atmosferu, a očekuju mnogo mladih.
 
Za razliku od njih, novosadski bend Amajlija ne mora da pređe daleki put, ali planira da priredi pravu zabavu za sve goste "Open Air" eventa. Na sceni su duže od 40 godina i sve generacije znaju hitove Čombeta i ekipe.
 
Odlučite se za uzbudljiv doživljaj i rezervišite karte OVDE.
 
Muzika, pozitivna energija i dobra atmosfera koju će pripremiti S.A.R.S. i Amajlija dovoljan je razlog da već sada počnete da planirate ne samo vikend, već i celu koncertnu sezonu u Promenada "Open Air". Uskoro ćete saznati ko će sve doći u Novi Sad i nastupiti pod otvorenim nebom.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti