Konačno: Sledeće nedelje čak dva dana bez pljuskova (i grmljavine)

Sedmica pred nama biće nestabilna kada je prognoza u pitanju, ali ima i lepih vesti - čak dva dana će biti bez pljuskova (i grmljavine).
Konačno: Sledeće nedelje čak dva dana bez pljuskova (i grmljavine)
Foto: 021.rs
U ponedeljak su mogući pljuskovi, a temperatura će biti od 15 do 22 stepena. Duvaće severozapadni vetar, u pojačanju.
Utorak i sreda će, prema trenutnoj prognozi, biti sunčani i bez padavina. Temperatura će u utorak biti od 11 do 22, a u sredu od 11 do 25 stepeni.
Od četvrtka do kraja nedelje ponovo će biti pljuskova i grmljavine, koji će mestimično biti veoma obilni i sa gradom. U četvrtak i petak temperatura od 15 do 23 stepena.
 
Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 12. jun:
 
Hroničnim bolesnicima i meteoropatama savetovan je oprez zbog očekivanih biometeoroloških prilika. Najizraženije tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, razdražlјivosti i pospanosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti