Prijave za letnje Goranske Eko Kampove u toku: Prilika za najmlađe da se upoznaju sa prirodom

Prijave za letnje Goranske Eko Kampove koji se održavaju u Sremskim Karlovcima su u toku, a organizuje ih Pokret gorana Novog Sada.
Deca će moći krajem juna da učestvuju u dva tematska kampa, sa ciljem da im se približi priroda. Tokom četiri dana i tri noći, oni će biti smešteni u Ekološkom centru Radulovački.
Kamp "Drugoljub" namenjen je deci od šest do osam godina i održaće se od 22. do 25. juna. Broj mesta je ograničen.
 
Kamp "Prirodoljub" će se održati odmah posle prvog, u periodu od 26. do 29. juna i namenjen je uzrastu od devet do 12 godina.
Kako objašnjavaju iz Pokreta gorana, boravak i škole u prirodi vaspitno deluju na decu, razvijaju njihovu samostalnost, sposobnost posmatranja, zapažanja i proučavanja prirodnih pojava.
 
"Boraveći u prirodi dete se upoznaje sa živom i neživom prirodom, prirodnim pojavama, životom i radom ljudi, povezanošću biljnog i životinjskog sveta, uočava njenu lepotu i raznovrsnost, a svojom aktivnošću saznaje koliko je ugrožena životna sredina koja nas okružuje i kako joj svaki pojedinac može pomoći u očuvanju", dodaju oni.
 
Kampove će voditi stručni saradnici i kamp lideri Pokreta gorana iz različitih oblasti, koji imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta.
 
Za više informacija pogledajte OVDE.
  • Nn

    13.06.2023 23:19
    !!!
    Kampovi su odlično organizovani. Sve preporuke.
  • Lana

    13.06.2023 19:29
    Ovi kampovi su nesto najbolje sto mozete uciniti za svoje dete, razvijanje njegove samostalnosti, znanja o prirodi, odnosa prema vrsnjacima. A sve u divnom okruzenju i u organizaciji divnih ljudi. Velika preporuka od majke cije je dete vise godina boravilo u kampu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti