Junska sreda pred Novosađanima biće možda sunčana, ali definitivno puna zanimljivih dešavanja

Novosađane još u sredu očekuje suvo i promenljivo oblačno vreme, ali bez padavina.
Junska sreda pred Novosađanima biće možda sunčana, ali definitivno puna zanimljivih dešavanja
Foto: 021.rs
Kao što već znate, u ovom malom vodiču vam donosimo pregled najvažnijih informacija za naredni dan, ali i najzanimljivijih dešavanja koja možete da posetite.
Kao i svake srede, voditelji našeg Radija 021 Cope i Ivan od 11 časova dele poklone, a ovog puta je na redu Rafting Tarom. Uključite se na 92,2 MHz ili preko platforme radio021.rs, želimo vam svu sreću da nagradu i osvojite.
Vreme
 
Još sutra će biti suvo i promenljivo oblačno, uz sunčane intervale. Duvaće slab vetar, severoistočni. Minimalna temperatura biće 12, a maksimalna 24 stepena.
 
Biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na astmatičare i kardiovaskularne bolesnike, a u popodnevnim satima izvesne tegobe mogu osetiti i reumatičari. Meteoropatske reakcije biće izražene u vidu razdražljivosti i bolova u mišićima.
 
Trebalo bi da znate i...
 
Zbog radova na popravci kolovoza u Ulici Marije Bursać na Adicama, od sutra se obustavlja saobraćaj na deonici od Ulice Branka Ćopića do Studeničke ulice.
 
Delovi Novog Sada, Petrovaradina, Sremske Kamenice i Sremskih Karlovaca neće imati struje. Od 12 do 13 časova će bez struje biti Beogradski kej 1-7, Dunavska 28-34, Vojvode Putnika 3-13, Trg Neznanog junaka 1. Za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Gde ići?
 
Treća retrospektivna izložba "Interkulturalnost 2023" biće otvorena u 12 časova u Kulturnom centru Vojvodine "Miloš Crnjanski".
 
Premijera dokumentarnog filma Siniše Cvetića "Film davne budućnosti" održaće se u 19 časova u Kulturnom centru Novog Sada.
 
Veče podsećanja na Dejana Medakovića održaće se u 19 časova u galeriji Prometej.
 
Otvaranje izložbe skulptura Andreje Baće Vasiljevića održaće se u 19 časova u Galeriji likovne umetnosti poklon zbirci Rajka Mamuzića.
 
Predstava "Bliže" Trupe "Drž ne daj" igraće se od 21 čas na Kamernoj sceni Srpskog narodnog pozorišta.
 
Predavanje dopisnog člana SANU Miograga Tabačkog "Moja scenografija" održaće se od 18 časova u novosadskom Ogranku SANU.
Zajednička veganska večera i benefit za "Feminist No Borders Summer School 2023" održaće se od 20 časova u Omladinskom centru CK13, a ukoliko želite da se pridružite pripremi večere je ookupljanje u 16 časova.
 
Veče konverzacije na nemačkom počeće u 19 časova u Crnoj kući.
 
Stend ap veče Srđana Dinčića "U procesu" održaće se od 20 časova u Domu kulture.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti