Prodaju se havarisana vozila sklonjena sa novosadskih parkinga: Evo šta je u ponudi i koja je cena

Novosadska uprava je raspisala javni oglas za prodaju 12 havarisanih vozila po početnoj ceni od 150.000 dinara.
Prodaju se havarisana vozila sklonjena sa novosadskih parkinga: Evo šta je u ponudi i koja je cena
Foto: 021.rs (ilustracija)
Radi se o putničkim automobilima koji su u proteklom periodu uklonjeni sa javnih parkirališta na teritoriji Novog Sada rešenjem Gradske saobraćajne inspekcije i kojima je istekao rok čuvanja.
Svih 12 automobila se prodaju po prvi put, a u pitanju su tri zastave, tri opela, dva renoa i po jedna mazda, mercedes, nisan i daihatsu.
Vozila se prodaju zbirno kao otpad, tj. kao sekundarna sirovina i zainteresovani kupac mora da da ponudu za sva vozila. 
 
Oni koji su zainteresovani mogu da ih pogledaju u ponedeljak, 19. juna od 10 do 12 časova u Proleterskoj BB. 
 
Uslov za učešće u kupovini je da je pravno lice ili preduzetnik registrovan za sakupljanje i transport, kao i skladištenje i tretman otpada. 
 
Dokumentacija u vidu prijave za učešće se može preuzeti sa sajta Grada www.novisad.rs, kao i lično do 23. juna u zgradi Skupštine grada u Žarka Zrenjanina 2, kancelarija 101 na četvrtom spratu.
 
Početna cena je 150.000 dinara i ponude se u zatvorenoj koverti šalju Službi za zajedničke poslove ili lično dostavljaju do 23. juna. 
 
Otvaranje ponuda će biti 26. juna u 9 časova u Žarka Zrenjanina 2, kancelarija 101 na četvrtom spratu.
  • M

    17.06.2023 12:17
    Stari, zuti Polo sa keja u Petrovaradinu je vec postao deo keja koliko dugo stoji. Auto stoji najmanje 5 godina, ako ne i vise. Toliko sam se navikao na njega mucenika, da bi mi nedostajao kad bi ga sklonili. Nikako ne mogu da se naviknem da su ga prebacili na parking ispod mosta :D
  • Limanac

    14.06.2023 19:56
    Žuti
    Na keju sa petrovaradinske strane stoji žuti polo najmanje 8god, samo je pomeren prošle godine zbog ozelenjivanja da stoji ispod mosta Duge.
  • Milan

    14.06.2023 16:45
    Javašluk i nerad
    Dokle bre

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti