Zatvorena Kovid bolnica na Mišeluku, još uvek nepoznato šta će biti sa njom

Kovid bolnica na Mišeluku prestala je sa radom i u toku je njeno čišćenje kako bi mogla da se koristi za druge potrebe Kliničkog centra Vojvodina, saznaje 021.rs.
Zatvorena Kovid bolnica na Mišeluku, još uvek nepoznato šta će biti sa njom
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, nekoliko zgrada Kovid bolnice će se narednih meseci koristiti za potrebe klinika i službi koje se rekonstruišu, kao što je Klinika za ORL, ali i druge potrebe KCV-a.
Ranije se pominjalo da bi kompleks na Mišeluku mogao da se pretvori u Gradsku bolnicu, što je i dalje jedna od opcija, ali se nadležni nisu oglašavali u vezi sa tim.
Prema saznanjima 021.rs, javnost bi o konkretnim planovima trebalo da bude informisana u narednim danima.
 
U Kliničkom centru Vojvodine nisu odgovorili na pitanja 021.rs o prekidu rada Kovid bolnice. 
 
Jedina informacija se da se u KCV leči pet pacijenata. Ovi pacijenti se smeštaju na Infektivnoj klinici, gde su se kovid pacijenti lečili pre nego što je sagrađena bolnica na Mišeluku.
 
Tokom dve godine 021.rs nije dobio dozvolu da obiđe ovaj zdravstveni objekat. 
  • dr

    16.06.2023 20:24
    Šta je sa lekarima
    Pitam se šta će biti sa lekarima, koje su mlade zaposlili na odredjeno vreme za vreme pandemije covid. Sada im više nisu potrebni, a što su tako mladi i neiskusni rizikovali svoje živote to nikoga ne interesuje. Prvi uslov će biti da postanu članovi sns, pa da obezbede odredjen broj sigurnih glasova za izbore i tek onda će odlučivati koga će primiti a koga neće. Ovo je velika sramota kako se država i ministarstvo zdravlja ponašaju prema lekarima.
  • Zatečena

    16.06.2023 11:38
    A zaposleni? Dobili za stalno ili poslati kucama??
  • Pera Zdera

    15.06.2023 10:47
    Ccc
    Citajuci komentare, ocigledno nam treba ludnica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti