Cvijetiću ukinut pritvor: Ovo je političko hapšenje, ne znam o čemu se radi

Sekretar gradskog odbora stranke Zajedno Mladen Cvijetić pušten je na slobodu nakon privođenja.
Cvijetiću ukinut pritvor: Ovo je političko hapšenje, ne znam o čemu se radi
Foto: 021.rs

On je po izlasku iz zgrade suda poručio da i dalje ne zna zbog čega je priveden, kao i da su hteli da mu odrede pritvor od 30 dana zbog neprimanja poziva.

"Sudija je stručno postupio i ukinuo je pritvor od 30 dana. Policija je imala ustaljenu praksu da me zove na telefon u ovakvim situacijama, što nije službeni način postupanja, ali sam se ja uvek odazivao, mogli su i da pošalju mejl, odazvao bih se, kao što sam do sada radio", kaže Cvijetić.

Po njegovim rečima, "hteli su da mu smeste političko hapšenje". 
 
"Ne znam o čemu se radi, koji je ovo poziv, samo znam da je u pitanju politički instruisano hapšenje. Suludo je da dobijam pritvor od 30 dana jer nisam primio poziv, a mogli su da me obaveste. Ovo se do sada nije dešavalo", zaključuje Cvijetić. 
  • Chicago

    15.06.2023 17:53
    Chicago
    Zašto opozicija vuče narod za nos kad Amerika podržava ovu vlast zašto ne šetaju kod Američke ambasade jer dok je njihova podrška na strani vlasti vlast će da hapsi i progoni neistomišljenike i da koristi sve za represiju ovog naroda
  • Moni

    15.06.2023 16:57
    Moni
    Videli reakciju Gradjana na ovaj Sraman pokusaj Zastrasivanja i po naredjenju pustaj! Upisati ime Sudije i Policajaca da bi nakon Promena imali sta reci na ovo! Vidimo se ljudi da ocistimo ovaj SNS olos zauvek jer ostavimo li sve ovako...vrlo brzo bicemo mi pocisceni!!! Ovo je za sve nas jer i ovi Botovi znaju da nije nista dobro i od straha cute!!!
  • Herbert Fram

    15.06.2023 16:45
    Ulicom protiv uličara
    Ovde je sve jasno. Subota, 18h, čvrsto i žestoko. Ili će nas jednog po jednog, kao glinene golubove. Ne damo slobodu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti