Propao prvi pokušaj prodaje parcela na Mišeluku: Iznenađenje vredno stotinu miliona dinara

Novi Sad nije uspeo da proda ni jednu od tri građevinske parcele predviđene za stambenu gradnju na Mišeluku, saznaje 021.rs.
Propao prvi pokušaj prodaje parcela na Mišeluku: Iznenađenje vredno stotinu miliona dinara
Foto: 021.rs
S obzirom na to da nije došlo do prodaje, Novi Sad je ostao bez više od 868 miliona dinara koji su očekivani kao prihod budžeta u prvoj polovini godine.
Prema informacija iz lokalne uprave, na licitacijama nije bio zainteresovanih kupaca, tako da je Uprava za građevinsko zemljište i investicije morala da poništi licitacije.
 
Za sada se ne zna kada bi licitacije ponovo mogle da se organizuju.
 
Izostanak zainteresovanih investitora za ove parcele je iznenađenje imajući u vidu to da je Novi Sad započeo komunalno i saobraćajno opremanje Mišeluka u vrednosti većoj od milijardu dinara. Osim toga, izgradnja stambenih objekata je već počela u ovom delu grada.
 
Podsetimo, na prodaju su bili ponuđene parcele površine od 4.674, 5.848 i 5.484 kvadratnih metara, koje se nalaze nedaleko od Kovid bolnice. Zainteresovani su mogli da ih kupe po početnoj ceni od 253,7 miliona, 297,7 miliona i 317,3 miliona dinara. 
 
Gradska vlast planira da tokom ove godine na prodaju oglasi još dve parcele na Mišeluku koje su namenjene za stambenu izgradnju. 

Komentari 26

  • slobodan

    20.06.2023 15:45
    zlonamerni papci
    šta reči na komentare...imate more glupana koji se petljaju u sve i svašta.
  • Pedja

    20.06.2023 08:52
    cica mica
    I kao da je prvi put tako namestanje,tesko ovon narodu sa ovim na vlasti!
  • Gari_lala

    20.06.2023 06:25
    Zna se ko gradi po NS, gde god okreneš Galens ima svoje blokove, sve zgrade im iste. Za desetak godina zastitni znak grada bice zgrade blokovskog tipa sa zelenim i braon detaljima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti