Najbolji zubni implanti u svetu i vraćanje osmeha za jedan dan sad i u Novom Sadu

Ugradnja zubnih implanta i oralna hirurgija nisu zahvati koji se često rade, zbog čega je veoma važno da ih izvodi vrhunski profesionalac, koristeći najkvalitetnije materijale i svetske prakse.
Iza specijalističke ordinacije za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju, implantologiju i stomatologiju "Markov Dental Clinic" iz Novog Sada stoje bogato, višedecenijsko iskustvo dr sci. med. Borislava Markova i praksa koju je stekao kroz decenije edukacije i prakse kao privatnik, ali i u akademskom radu kao docent na Medicinskom fakultetu, na Katedri za stomatologiju i maksilofacijalnu hirurgiju i radu u Kliničkom centru Vojvodine. Dr Markov se izuzetno posvećeno edukovao prikupljajući najbolje svetske prakse u Berlinu, Beču, Istanbulu, Madridu, ali i svetski poznatoj Malo klinici za zubne implante u Lisabonu. 
Želja da svoje iskustvo i najbolje što svetska stomatologija i hirurgija trenutno nudi pruži i pacijentima u Novom Sadu, dovela je do toga da dr Markov 2018. otvori svoju ordinaciju i na našem tržištu ponudi svetski kvalitet i pristup lečenju.
 
Upravo kvalitet, moderne metode i zahvati, kao i zastupljenost najsavremenijih tehnika i materijala, ali i prijatan pristup i toplina, ljubaznost i profesionalnost, ono su što odlikuje specijalističku ordinaciju "Markov Dental Clinic". Veliki broj  pacijenata se već nakon prvog susreta sa dr Markovim i njegovim ljubaznim, toplim i efikasnim osobljem oslobodio straha od zubara. Uz humor i izuzetnu profesionalnost, kao i dugogodišnji rad na različitim slučajevima, dr Markov je dobio reputaciju stručnjaka koji "rešava i nerešive slučajeve".
 
Ova ordinacija nudi sve standardne stomatološke usluge, ali i usluge iz oblasti maksilofacijalne hirurgije, oralne hirurgije, ugradnju zubnih implanata, protetike, stomatologije i ortodoncije
 
Ono što ordinaciju "Markov Dental Clinic" izdvaja u moru drugih na našem tržištu jeste vrhunska hirurgija kao i premium brendovi zubnih implanata. Specijalistička ordinacija za maksilofacijalnu i oralnu hirurgiju, implantologiju i stomatologiju "Markov Dental Clinic" raspolaže isključivo Nobel biocare i Ankylos implantima koji važe za najbolje i najkvalitetnije implante koji postoje na svetskom tržištu.  
 
 
Pored toga što rešava nerešivo, dr Markov za samo jedan dan rešava pacijente potpune bezubosti i to koristeći Nobel speedy najbolji zubni implant dizajniran baš za "all on 4 metodu". Za ovu metodu dr Markov se edukovao u Malo klinici u Lisabonu i "Markov Dental Clinic" jedina je u Novom Sadu, ali i šire, koja koristi Nobel speedy zubne implante brenda Nobel biocare. Dr Markov se specijalizovao za korišćenje upravo ovih vrhunskih materijala, a koja su to četiri koraka do savršenog osmeha u 24 časa dr Markov objašnjava OVDE.
 
Kako od totalne bezubosti do osmeha za jedan dan?
 
U "Markov Dental Clinic" potrudili su se da pacijentima omoguće minimalan broj dolazaka u ordinaciju kada je u pitanju all on 4 metoda, sa posebnim razumevanjem prema pacijentima koji dolaze iz inostranstva i zato im osmeh obezbeđuju za samo 24h. 
 
 
Prvi korak je da se pacijenti jave i zakažu pregled kako bi dr Markov procenio koje rešenje je najbolje za njih. Ponekad je potrebno drugo rešenje ili dodatni zahvat, zato je važno da doktoru pošaljete 3D snimak i dođete na pregled, kako biste dobili precizan plan lečenja i cenu bez skrivenih troškova.
 
Nakon što se utvrdi da je potreban i moguć all on 4 zahvat, u samo jednom danu dr Markov će pacijentu ugraditi četiri zubna implanta u vilicu. Najčešće sutradan, pripremaju se privremeni fiksni zubi koji se učvršćuju na već ugrađene zubne implante. Privremeni zubi su privremena proteza koja se nosi dok se zubni implant ne prilagodi i ne zaraste u vilicu. Pacijenti najčešće ni ne vide razliku između privremene proteze i finalnog rada. Privremena proteza omogućava potpuno normalno funkcionisanje i žvakanje. Nakon tri do četiri meseca proverava se stanje i stabilnost zubnih implanata i tada se ugrađuje finalni protetski rad.  
 
 
Dr Markov koristi i specijalne Nobelove zigomatične zubne implante koji su rešenje onda kada je pacijentima rečeno da imaju premalo kosti i da je nemoguće rešiti njihov problem bezubosti. U ovoj ordinaciji, to nije slučaj i rešenje postoji.
 
Za sva pitanja, uvek se možete obratiti ordinaciji preko kontakt forme.
Celo osoblje ordinacije se u svom radu svakodnevno vodi krilaticom: "Iza naših reči, stoje naša dela. Iza naših dela, stoji naše znanje." Pacijent dobija vrhunsku uslugu, najbolje materijale i metode, jasno definisan plan bez skrivenih troškova i trajna rešenja koja neće dovesti do toga da kroz nekoliko meseci morate da tražite novo rešenje, uz izgubljen dodatni novac, živce i vreme.
 
 
Upravo svakodnevnim radom i profesionalnim pristupom trude se da opravdaju ovaj moto, u šta se možete uveriti ako pročitate iskustva drugih pacijenata, koji svedoče pre svega o ljubaznosti i profesionalnosti svih u "Markov Dental Clinic".
 
Više o najkvalitetnijim materijalima i uslugama koje nudi specijalistička ordinacija "Markov Dental Clinic" možete saznati na njihovom sajtu, a novosti i rad ove klinike možete pratiti na njihovoj Instagram stranici i Jutjub kanalu

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti