Rekonstruisaće se jedna od najstarijih klinika u KCV - stara čak 114 godina

Radovi vredni više stotina miliona dinara uskoro će obuhvatiti još dve klinike u sklopu Kliničkog centra Vojvodine.
Rekonstruisaće se jedna od najstarijih klinika u KCV - stara čak 114 godina
Foto: 021.rs

Uprava za kapitalna ulaganja APV upravo putem tendera traga za izvođačima radova na rekonstrukciji i energetskoj sanaciji Klinike za očne bolesti i Klinike za otorinolaringologiju i hirurgiju glave i vrata.

Obimni radovi trajaće najduže 18 meseci od dana uvođenja u posao, a koštaće 738,8 miliona dinara bez PDV. Ponuđači će na tender Uprave za kapitalna ulaganja APV moći da se jave do 24. jula.

Inače, Klinika za očne bolesti jedna je od najstarijih u sklopu Kliničkog centra Vojvodine - osnovana je 1909. godine, odnosno stara je 114 godina. Klinika za ORL, hirurgiju glave i vrata nešto je "mlađa" budući da je formirana kao klinička ustanova 1964. godine.

  • Salamander

    23.06.2023 05:22
    Rezervni položaj Mišeluk
    Eto prilike, kada je već izgradjena bolnica, da je koristimo kao rezervni položaj za rekonstrukcije.
    Debelim je kreditom plaćamo, pa neka barem bude korisna.
  • zzzz

    21.06.2023 20:47
    Psihijatrija
    Psihijatrija je ruglo u odnosu na Klinike koje ce se renovirati. Osoblje indiferentno, pacijenti uspavani, bube se mnoze i uzivaju jer je sve prljavo i dotrajalo. Uprava i politicari ne mare i tako godinama sve gore i gore.
  • Ko to ne zna

    21.06.2023 19:49
    Strašno
    Pa ORL klinika je rekonstruisana pre nekoliko godina. Pa sad opet...jel to niko ne vidi, o čemu se radi!!!! E moj narode!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti