Dani otvorenih vrata: Idealna prilika za kupovinu stana u Novom Sadu

Kompanija "Emerald Hill", ugledni investitor stambenih objekata u Novom Sadu, organizuje Dane otvorenih vrata 29. i 30. juna.

Tokom ova dva dana, potencijalnim kupcima će biti omogućeno da se upoznaju sa svim specifičnostima i detaljima aktuelnih projekata. Iz kompanije navode da su kupcima koji se odluče da dođu na Dane otvorenih vrata pripremili razne povoljnosti, što je već standardna praksa kada su ovakva dešavanja u pitanju.

"Tokom ovog promotivnog perioda, akcenat će biti na projektu LED Residence koji ćemo graditi na adresi Ledinačka 10-10a", najavljuju iz kompanije "Emerald Hill".
Šta treba da znate o projektu "LED Residence"?
 
Objekat LED Residence se nalazi na atraktivnoj gradskoj lokaciji, dijagonalno od hotela Šeraton, sa mnoštvom sadržaja za ugodan porodični život. 
 
U neposrednoj blizini se nalaze Osnovna škola "Nikola Tesla", vrtić, odlični supermarketi, dečije igraonice kao i budući novosadski "Central park" koji će biti uređen po ugledu na velike svetske i evropske metropole.
 
 
"Poseban sadržaj koji nudimo u objektu LED Residence je front desk – recepcija sa stalno zaposlenim licem koje će voditi računa o pristupu zgradi, prijemu pošiljki i dostavama", navode u kompaniji koja gradi ovaj objekat.
 
Objekat čine visoki parter, tri standardne etaže i penthouse galerija na četvrtoj etaži. Postoje dva ulaza sa ukupno 75 stambenih jedinica i 76 garažnih i parking mesta. 
 
U svakoj stambenoj jedinici je obezbeđeno podno grejanje, italijanska ili španska keramika prve klase i višeslojni parket. U objektu nije predviđena izgradnja poslovnog i komercijalnog sadržaja, što stanarima garantuje mir i visoku upotrebnu vrednost.
 
Termini za Dane otvorenih vrata se zakazuju, a to je moguće učiniti pozivom na broj 069 82 00 139.
 
Više informacija možete pronaći na sajtu na sajtu emeraldhill.rs.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti