Pokret za preokret: Janko Veselinović napadnut ispred prostorija pokreta na Limanu

Predsednik Pokreta za preokret i narodni poslanik Janko Veselinović napadnut je danas u Novom Sadu, saopštio je taj pokret.
Pokret za preokret: Janko Veselinović napadnut ispred prostorija pokreta na Limanu
Foto: 021.rs
To se, kako kažu, dogodilo nešto posle 15 časova, ispred prostorija Pokrajinskog i Gradskog odbora Pokreta za preokret.
Navode da je "muškarac prvo provocirao predsednika Pokreta za preokret, da bi zatim seo u automobil i zaleteo se u Veselinovića". 
"Teške posledice su izbegnute tako što se Veselinović zaklonio iza jednog parkiranog vozila, a muškarac je nakon toga zakočio, otvorio prozor, rekao: 'A bojiš me se' i zatim pobegao", navode u Pokretu za preokret. 
 
Dodaju da je o svemu obaveštena policija, koja je izašla na lice mesta i preuzela snimke vozila koje je u toku incidenta, pre nego što je napadač jurnuo, fotografisao Veselinović. 
 
"Od policije smo obavešteni da je vozilo registrovano na privatnu firmu i da za napadačem tragaju", kažu u pokretu.
  • SNS

    24.06.2023 07:40
    Zatvori prilaz gradjanima, pregradi put, puca na njihove kuce, demolira, ne odaziva se na sud, pa ni sudija ne donosi odluke, zasto bi.... policija ne preduzima nista... A gradjani bez zastite.... Pa njihov SNSovac radi prljavo u interesu ove vlasti.... Nista ne funkcionose u srbendiji..
  • ave

    24.06.2023 06:38
    Nikad gore
    Od kada su nazadnjaci na vlasti, broj siledžija se povećao.
  • Deki

    24.06.2023 06:17
    Nemoc vlasti
    Piramida vlasti je krenula da se urusava a tu povratka nema. Svaka vlast, kada to shvati koristi sva sretstva da se odrzi na vrhu. Koriscenje kriminalaca i kriminalnih radnji, bumerang je koji se vraca zestokim udarcem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti