LSV: Oštećen automobil potpredsednika novosadskog odbora, nećete nas zastrašiti

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani saopštio je da je preksinoć, 22. juna, oštećen automobil Slobodana Zonića, potpredsednika GrO Novi Sad.
LSV najoštrije osuđuje napad na Zonićevu imovinu kojem je, kako kažu, vozilo namerno izgrebano ključem i naneta materijalna šteta.

"Ovo nije prvi put da se nazadni elementi obračunavaju sa ligašima, ali kao i svaki put i sada im poručujemo: Neće vam proći", piše u saopštenju.

Podsećaju da su krajem februara ove godine Zoniću "fašisti porukama mržnje išarali ulaz zgrade u kojoj stanuje".
 
"Nećete nas zastrašiti, već sasvim suprotno - još više motivisati i nas, naše članove i simpatizere da se još odlučnije borimo protiv ideologije nasilja i mržnje do konačne pobede! Anonimni napadi noću su, izgleda, sve što znate. I vas je sramota toga što radite ali jedno zapamtite: 'Možete kako hoćete ali ne i dokle hoćete'", zaključuju.
 
Poručuju da će biti na današnjem protestu protiv nasilja u Novom Sadu.
  • Cesta pojava

    24.06.2023 19:15
    Nemojte pretjerivati
    Ovo je prije hir huligana nego zastrasivanje od strane sns. I meni je takodje,neko, od hira zagrebao liniju po citavoj zadnjoj strani automobila. Nisam stranacka osoba.
  • Soko

    24.06.2023 13:52
    Meni je neko verovatno srafcigerom izgrebao vrata na automobile, i sta sad, treba da okrivim Vucica za to? E sram vas bilo.
  • Професор

    24.06.2023 12:55
    Кад прочитам ЛСВ увек ме асоцира на ЛСД. Па и нема неке разлике ако ћемо реално.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti