FOTO: Ulica Jovana Subotića otvorena za saobraćaj, gotova prva faza radova

Ulica Jovana Subotića otvorena je za saobraćaj nakon obnove kolovoza u delu ulice.
FOTO: Ulica Jovana Subotića otvorena za saobraćaj, gotova prva faza radova
Foto: 021.rs
Obnova kolovoza počela je u petak, 16. juna.

U prvoj fazi radovi su se izvodili u delu od Kisačke ulice do Ulice vojvode Bojovića (bez raskrsnica). Saobraćaj na ovoj deonici trebalo je da bude pušten 1. jula.

Međutim, kako su radovi ranije završeni, vozila su već u subotu, 24. juna mogla da prolaze kroz ovu prometnu saobraćajnicu. 
 
 
U narednoj fazi radovi bi trebalo da se obavljaju u drugom delu ulice. Gradska uprava se još nije oglašavala u vezi sa završetkom prve faze radova, a kako je ranije najavljeno, građani bi pravovremeno trebalo da budu obavešteni o početku sledeće faze i kako će se saobraćaj onda odvijati.
  • Pop

    27.06.2023 13:35
    Zakrpa na zakrpi i to loša
    Konačno da rekonstruišu ulice koje su stvarno u lošem stanju a ne ulice na kojima treba "oprati" pare. Pogledajte samo rekonstruisani ulicu Mihajla Pupina pored pokrajinske skupštine, ne znam da li je lošija sada ili pre rekonstrukcije !???
  • Miki

    26.06.2023 15:03
    Pitajte nas komšije... Investitor susjedne zgrade danima baca šut gde stigne i vrhunac bezobrazluka je prosipanje jupola na svez asfalt
    Došla inspekcija i gleda,ljudi iz čistoće prali ali ne ide
    Znaci lakše je angazovati nekoga da to opere nego pocinioca kazniti
    Sigurno je glasač sns
  • Virus

    26.06.2023 14:53
    Opaaa
    Bravo, tako se to radi,a ne kao ovi besposličari što šetaju, ma hajde i to što šetaju u borbi protiv nasilja, ali oni se još i tuku, bože, bože vrhunac idiotluka od ovih naših opoziciona.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti