Izdavanje lekarskih uverenja učenicima i studentima u Novom Sadu: Evo šta treba da znate

U Domu zdravlja "Novi Sad" u toku je izdavanje lekarskih uverenja za upis u srednje, više škole i na fakultete.
Izdavanje lekarskih uverenja učenicima i studentima u Novom Sadu: Evo šta treba da znate
Foto: 021.rs
Pregledi se rade u Službi za zdravstvenu zaštitu radnika u ambulanti na Limanu (Bulevar cara Lazara 77), na II spratu (javiti se u sobe 244 i 245).
Sa sobom treba poneti izveštaj o zdravstvenom stanju od izabranog pedijatra, odnosno svu medicinsku dokumentaciju koju dete poseduje, dokument sa slikom (đačka knjižica, lična karta ili pasoš), kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Zbog očekivanih gužvi, od četvrtka, 29. juna biće moguće dobiti termin za preglede predviđene za 3, 4. i 5. jul na šalteru za informacije od 7 do 12 časova.
 
S obzirom na to da se očekuje veći broj učenika, 3. i 4. jula godine lekari će raditi od 7 do 20 časova.
 
Po nalogu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, lekarska uverenja za srednje škole se šalju elektronskim putem.  
 
Lekarska uverenja se naplaćuju prema cenovniku Doma zdravlja "Novi Sad" koji je istaknut na oglasnoj tabli, a cena zavisi od smera koji se upisuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Preminuo Živan Berisavljević

Veliki borac za Vojvodinu i kritičar nacionalizma, nekadašnji visoki funkcioner Titove Jugoslavije i ambasador SFRJ u Londonu Živan Berisavljević preminuo je u 89. godini.