Vikend neverovatnih popusta: Cene prepolovljene u Mercatoru, akcija od 30. juna do 2. jula

Letnja sniženja stižu u Mercator - od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula očekuju vas popusti i do 50 odsto na neke od najtraženijih artikala domaćih i svetskih brendova.

Letnji šoping vikend čeka vas u više od 20 objekata u Mercatoru, jednom od najprepoznatljivih tržnih centara u Novom Sadu.

Tako ćete moći da obradujete sebe i voljene osobe kupovinom kvalitetne odeće brenda Benetton, gde vas čeka popust od čak 50 odsto.

Cene su prepolovljene i u Alpini, Extremeintimo, Sinsay, sportskoj radnji Intersport, kao i u Mendi, što će vam olakšati kupovinu bebi opreme.
 
Pazarite igračke za mališane u Dexy Co sa popustom do čak 50 odsto na izdvojene artikle, a ovu ponudu ćete moći da iskoristite do 19. jula.
 
Planika, sinonim za kvalitetnu obuću, nudi vam popust od 30 odsto, što je popust koji će važiti i u butiku Konstantin.
 
Svratite u Fashion Paradiso i Modianu i pazarite po popustu od 30 odsto, a velika iznenađenja pronaći ćete u Top Shop-u, gde će Dormeo aloe vera prostirke biti na prodaji upola cene.
 
Poznati brend ženskog donjeg veša Women's Secret nudi popust od 10 odsto, a novu knjigu u Knjižari Vulkan kupite na popustu od 15 odsto.
 
Oculus vas poziva na akciju od 25 odsto popusta u svojoj optici, a za ljubimca ćete po sniženim cenama moći da kupujete i u Premium pet, specijalizovanoj prodavnici.
Još neki od popusta su 15 odsto u Binoklu, 20 odsto u Joker Mobile, 13 odsto u Blenderu, 20 odsto u Panteru, kao i 10 odsto na vino, kolače i sladoled u Fashion cafeu.
 
Posetite vaš verni Mercator centar narednog vikenda i iskoristite ponude u najboljem šoping vikendu ovog leta.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti