Poslednji junski utorak pred Novosađanima: Toplije pred zahlađenje, još neka dešavanja

Poslednji junski utorak u Novom Sadu biće topao, a narednih dana sledi zahlađenje.
Poslednji junski utorak pred Novosađanima: Toplije pred zahlađenje, još neka dešavanja
Foto: 021.rs
Kao i uvek, mi smo tu da vam donesemo sve najvažnije informacije za naredni dan. Da počnemo sa prognozom...
Vreme
 
Utorak će u Novom Sadu biti veoma topao, ali uz moguće pljuskove s grmljavinom u večernjim časovima. Minimalna temperatura biće 16, a maksimalna 29 stepeni. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, kasnije posle podne u Vojvodini u pojačanju.
 
Pogoršanje biometeoroloških prilika nepovoljno će uticati na hronično obolele, pa im se savetuje oprez. Kod osetljivih osoba očekivane su meteoropatske reakcije u vidu reumatskih bolova i glavobolje. 
Trebalo bi da znate i...
 
Delovi Sremske Kamenice od 9 do 12 časova neće imati vode, a to su naselja Čardak, Livade, Glavica i okolne ulice. U "Vodovodu" kaže da će u slučaju potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.
 
Delovi Novog Sada, Rumenke i Petrovaradina neće imati struje. U Novom Sadu će od 11 do 12.30 časova biti bez struje Koste Šokice 2-18, 1-5, 13, 17, Temerinska 45-79, Branka radičevića 2-6, 10, P. Čarnojevića 4, 8-10, 16, 1-3, 9-13, 17. Za ostale ulice i mesta pogledajte OVDE.
 
Prva etapa radova na Bulevaru oslobođenja, na deonici od Narodnog fronta do Bulevara cara Lazara, završena je juče, a 26. juna su počeli radovi na suprotnoj kolovoznoj traci na istoj deonici. Zbog ovih radova je do 3. jula privremeno izmenjen saobraćaj.
 
Na Bulevaru Jaše Tomića 2 sutra počinju radovi na rekonstrukciji vrelovoda i šahta kod Toplane "Sever", ali dobra vest je da neće doći do izmene u saobraćaju.
 
Gde ići?
 
Predstava "Drž ne daj" igraće se od 20 časova Gimnazija Laza Kostić.
 
Predavanje "Radical graffiti" održaće se od 18 časova u Omladinskom centru CK13.
 
Završna konferencija "Moja karijera na putu do heroja" održaće se od 11 do 14 časova u Omladinskom centru udruženja OPENS.
Otvaranje postavke Memorijala umetnika "Pavle Beljanski i prijatelji" održaće se od 19 časova u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.
 
Besplatna obuka o medijskoj pismenosti "Informiši se gde da se informišeš" održaće se u utorak i sredu od 17 do 21 čas u Američkom kutku.
 
Tribina "Vidovdansko naselje nekad i sad" održaće se od 19 časova u Kulturnoj stanici "Barka".
  • Iva

    26.06.2023 21:17
    Hvala na ovakvim vestima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti