Raspisan konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru

Raspisan je konkurs za smeštaj brucoša i studenata starijih godina u domove u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru.
Raspisan konkurs za smeštaj u studentskim domovima u Novom Sadu, Zrenjaninu i Somboru
Foto: 021.rs
Brucoši će moći da konkurišu od 1. do 15. septembra, a studenti svih ostalih godina od 15. septembra do 31. oktobra. 
Studentima su na raspolaganju 3.004 mesta. U osam domova u Novom Sadu 2.653, 208 u Zrenjaninu i 143 mesta u Somboru. Do 10 odsto od raspisanog broja, namenski je opredeljeno za smeštaj studenata iz osetljivih društvenih grupa.
Pravo na smeštaj u domovima imaju studenti koji imaju državljanstvo Republike Srbije i čije prebivalište nije u sedištu visokoškolske ustanove na kojoj studiraju, čije se školovanje finansira iz budžeta Republike, kao i studenti koji imaju državljanstvo države u regionu, koji ispunjavaju uslove konkursa. Studenti iz osetljivih društvenih grupa ostvaruju pravo na smeštaj pod uslovima iz stava 1. ove tačke, i primenom blažih kriterijuma.
 
Svi detalji o uslovima konkursa, do kada traje, i koja dokumentacija je potrebna za prijavu objavljeni su na Instagram nalogu i sajtu Studentskog centra Novi Sad.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti