Sva mesta popunjena u prva četiri minuta: Konačna rang lista dobitnika subvencije za bicikle u NS

Konačna rang lista, koja sadrži 1.467 imena dobitnika subvencija za kupovinu bicikla, dostupna je javnosti nakon sprovedenog konkursa.
Sva mesta popunjena u prva četiri minuta: Konačna rang lista dobitnika subvencije za bicikle u NS
Foto: 021.rs

Svi koji su ostvarili pravo na subvenciju svoju prijavu su poslali u prva četiri minuta konkursa, odnosno između 10 sati i 10.04 sati.

Mnogi koji su prijavu poslali u isto vreme ostali su ispod liste usled ogromnog interesovanja za subvencije i u ovom konkursnom periodu.

Oni čija su imena na konačnoj rang listi "iznad crte" sada imaju 15 dana da kupe novi bicikl, te da fiskalni, gotovinski račun i garanciju donesu na uvid u Hajduk Veljkovu 11, u kancelarije Unije studenata Univerziteta u Novom Sadu.
 
Subvencija u iznosu od 12.000 dinara biće uplaćena građanima sa spiska u roku od najduže 30 dana.
 
Rang listu možete da preuzmete OVDE.
  • XY

    29.06.2023 20:27
    Za sve botove koji su dobili "ne nameštenu" subvenciju... Prvih 7-8 min uopšte nije moglo da se uđe na prijavu...Kad sam se prijavio broj prijave trihiljade i nešto a broj prijavljenih u istom momentu dvehiljade i nešto... Može biti da mi je sat na telefonu žurio, al malo sutra...
  • /

    29.06.2023 19:28
    /
    pazi ove komentatore sto svaki dan u komentarima rade na sebi da ne budu na minimalcu a onda im trebaju subvencije za bicikli
  • Aurora

    29.06.2023 18:28
    Konkurs nije namešten. Ja sam u prethodnoj turi dobila subvenciju, isto se bez veze prijavila misleći da od toga nema ništa.
    Ono što je činjenica jeste da tamo rade prilično nesnađeni ljudi, trebalo je da se ode jedno 10 puta za istu stvar pa da konačno bude dokumentacija kompletna. Potpisuje se brdo nekih papira za tako malo subvenciju, smešno zaista.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti