Detelinara dobila još jedno obnovljeno parkiralište

Radovi na sanaciji oštećenja na parkiralištu na Detelinari su završeni, saopšteno je iz JKP "Parking servisa".
Detelinara dobila još jedno obnovljeno parkiralište
Foto: Parking servis

Kako navode, parkiralište u Banatskoj ulici je sanirano na površini od oko 350 kvadratnih metara.

Objašnjavaju da je razlog za sanaciju bio uticaj atmosferskih prilika, korenje drveća, kao i dotrajalost podloge zbog čega je i došlo do oštećenja parking mesta.
"Gazeća površina parking mesta obnovljena je ugradnjom betonskih 'meba' elemenata, uz očuvanje postojećih stabala i zelenih površina", navode.
 
Iz "Parking seervisa" dodaju da su oko parkirališta izgrađene betonske kanalete za odvod površinskih voda i asfaltirane pristupne saobraćajnice do parkirališta.
 
Podsećaju da ovi radovi predstavljaju nastavak uređenja parkirališta na Detelinari, koja nisu u zoni naplate.

U prethodnom periodu uređena su i parkirališta u ulicama Veselina Masleše, Pančevačkoj, Solunskoj i Pariske komune.

  • @Miki

    30.06.2023 10:05
    Je li da te pitam, da li je ovo neka marketing ideja te agencije da tako na sve strane u poslednjih par meseci a sve pod različitim potpisima se "suptilno" pominje u komentarima kako ste kupili nekretninu baš preko njih?
  • Miki

    30.06.2023 09:13
    zaista ne znam kako da se dugoročno reši problem parkinga u NS, ovo je haos živi. Samo da nam ne unište postojeće parkove i zelene površine da bi stavili parking mesta. Mora i da se radi i na što boljem gradskom prevozu, kvalitetnijim autobusima, više linija, pa da ljudi imaju račun da manje koriste automobile.
    skoro sam kupovao preko solisa stan i morao sam da platim debelo za stan sa obezbeđenim parking mestom. to bi trebalo da bude standard, ali nije na zalost pa nama deru kožu sa leđa. mogu misliti koliko košta garaža......
  • Dragan

    30.06.2023 05:03
    Ah
    A ja u zemlji seljačina se ponadao parku.Novi Sad nema park,pogledajte u svetu šta se podrazumeva za park a ne nekoliko zabodenih grana u zemlju.Ah Beč najepši grad sveta jer je 25% grada u zelenilu upravo objavljeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti